si vidio članak iznad tvojeg posta?

tisucu rijeci zapravo

O itekako sam pročitao recenziju kao i cijelu temu o Vr-u, i to ne samo na ovom forumu.

Malo mi je falilo da ga prednaručim ali nisam iz čisto jednostavnog razloga, za tolike novce uređaj bi me morao na prvu stvarno oduševiti,sve manje od toga značilo bi gorak okus u ustima.

I sad vas pitam, ima li autor ove recenzije ikakve šanse doživjeti taj gorak okus u ustima!? nema, jer poklonjenom konju se ne gleda u zube...
Nikako ne želim da mislite da ne cijenim recenziju i njenog autora ili još gore da nekoga omalovažavam, naprotiv,recenzija je stvarno odlična ali ljudi moji, ja tu u temi želim čuti i riječ čovjeka koji je iskeširao 4000 kuna ili više za Vr, kameru, move i igru ili dvije...jer vjerujte mi za tu lovu ja bih puno tražio zauzvrat...eto samo o tome se radi.
To je samo moje skromno razmišljanje i još jednom, sve isprike ako sam nekoga uvrijedio,nije mi bila namjera!

uzmes VR po izlasku Ace Combata, bljuvanje je zagarantirano kada krenemo u manevre

"igrao" sam se na PS VR-u recimo nekih 6 sati. to mi je bilo dovoljno da zaključim da se, zasad, radi o gimmicku koji je fora, no vrlo brzo dosadi.

zabavan je Headmaster, misija u SW Battlefront je impresivna, no nema tu nekog klasičnog gameplaya, pa se sve svodi na iskustvo.

jel RE7 prva ozbiljna igra koja iskorištava PS VR, tek treba isprobati.

Na kraju mi smo obicni gameri i recenzirano ti je iz te perspektive. Ovisi koliki si fanatik za VR i koliko te zanima takav gaming koji je, realno, jos u pocetku i nema toliko igara. Makar, re7 je dosta zanimljiv. 4 soma je puno za bilo sta, a tek za gaming tech. Ako imas viska love i hoces biti na bleeding edgu za tech i gaming opcenito PS VR ti je trenutno najbolji headset koji mozes kupit. Da, ima jacih tehnicki, al autor recenzije ti je dobro opisao realno stanje i ono sto ces dobiti sa VR. Imas sve potrebne podatke, a najvaznije pitanje je jesi li ikad probao VR. Ako nisi prvo probaj jer postoji mogucnost da ce ti bit odbojno ako ti bude zlo. Mnogima je, i to je najveci problem kod VR, iako je Ps VR dost dobar po tom pitanju. Meni je super bio Battlefront recimo, totalni gust i stvarno ko da si u jebenom filmu. Prezentacija je vrh. Ali brate to je 20 min igre, ajd pokazes kompicu ili tu i tamo uskocis al vecinom ce ti stajat na polici. Ako su problem financije nemoj trcat i davat lovu za headset i sve ostale stvarcice koje trebaju pogotovo jer se sustav tek mora pokazati i dat killer igre. Opcenito je tak uvijek, gaming tech cijene mogu samo padat, a nove i igre i iskustva ce izlazit.

Ukratko, recenzija ti sve ima. Probaj prvo VR demo kod nekog pa vidi jel ti pase, ako ti se svidja ponuda i imas love - kupi. Ako ne, lako mozes i kasnije...ili preskocis

Meni bi uz ovo trebao PS4 kompatibilan volan, a to je, uz cijenu samog VR uređaja, puno novaca za mene u ovom trenutku. Izvan simulacija vožnji me ovo apsolutno ne zanima, za gledanje filmova mi je bolje kupiti veći TV.

Volio bih prije probati Vr, naravno, da sam siguran u kupnju ali za sad nemam gdje...nitko meni poznat nije kupio a u SD-u i Sophoslabu u Ri za  sad nemaju da se može probat u trgovini...

Ne kupuj nikako prije probe, mene je zanimalo ali nakon probe reka san nema sanse.
Rezolucija losa mucnina zagarantirana.
Mene je jedino ta mucnina zanimala jer svaka osoba nije ista sto se tice toga, igra san onaj neki Until Down i jebiga bilo je mucnine.

hik-nik preporucio bih ti prvo isprobat. A sad, kupit ili ne, to ovisi o tome sto ti trazis od headseta? Ako trazis casual zabavu i nije ti problem izdvojiti cca 4000 kuna onda kupuj. Ima sasvim dovoljno igara tog tipa da zajedno s obitelji i prijateljima potrosis mozda i stotinjak sati sad na pocetku. Zabavit ce te se definitivno. Ako sad u ovom trenutku ocekujes neko ozbiljno igranje, mogao bi se razocarati.

Ja sam recenzirao, odusevljen sam novim iskustvom, ali ne toliko da idem davati toliki novac. Makar, da imam vise slobodnog vremena mozda bi se odlucio na to.

Referirat cu se na tvoj citat:

I sad vas pitam, ima li autor ove recenzije ikakve šanse doživjeti taj gorak okus u ustima!? nema, jer poklonjenom konju se ne gleda u zube...
Naravno da nemam, kad za nesto nisam platio naravno da ne mogu 100% realno govoriti, i naravno da kad ides davati toliki novac za nesto da neces kupovat samo na temelju neke recenzije. Ali nemam sto skrivat, recenzija je iskrena, nikome nista ne dugujem, nista se ne skriva niti uljepsava.

Miro koje igre si isprobao?

Fenix

Ma u zadru ima misto di se moze probati vidio sam da imaju oculus pa san sljedeci put posao da to isprobam kad oni dobili PSvr mislin da je 30kn 10min.
Taman je lik stavljao na glavu i isao probati Driveclub izdrzao je sa tim na glavi mozda 10 sec i onda 10 min sidio i dolazio sebi, xa nemoze da ce se ispovracati.
Ja san od svih igri odabrao Until Down Rush of Blood i ono zanimljivo nazalost rezolucija nike bajna jer se vide kockice ali more se priziviti ali kad je igra krnula sa ubrzanjima sa padanjem i dizanjem na vlaku smrti meni je i krenula nelagoda.
Kasnije sam imao neki pritisak cilo vrime i reka san nema sanse.

Proba san ja prije toga neki los vr koji ima u zadru i to me satrlo nisan sebi dosa dok nisam lega.

Uglavnom svima prvo proba onda kupnja

Until Dawn je bas losa igra po tom pitanju. Ja sam recimo na Oculusu isprobao igru s pravim vlakom smrti, pa niti na trenutak nije bilo mucnine. Ako nista drugo, u Until Dawn je zabavan onaj elemenat straha i samo pucanje.

Sto se tice Drivecluba treba mu dat priliku. Dok se kod mene na nekim drugim igrama javljala mucnina, ovo sam igrao satima i nije mi nista skoro bilo. Ovisi dosta od osobe do osobe, a s vremenom se naviknes na VR.

Kao tip koji ima mučninu na ringišpilu i ostalim sranjima, bojim se da je VR za mene nope. Volio bih probati ali jebiga, nadam se da mi se želudac neće izokrenuti prema van kad jednom uhvatim priliku.

Javi se ako budes u ZG uskoro.

Ja sam u ZG svaki dan!

Šta je s nama koji naočale nosimo, bez leća ništa ili?

Šta je s nama koji naočale nosimo, bez leća ništa ili?
Moze se i sa naocalama.

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/sony-playstation-vr-oglas-21539840

Nekom je isto muka... 

Nexus

A super onda, kad sam bio na infogameru nisam mogao ništa s naočalama, al naravno to nisu bile PS VR naočale.

Vjerojatno je napisano već, ali da ne tražim.. u paketu dolaze samo naočale, a za normalno igranje bi trebala još kamera i 2 move kontrolera?

Pise sve u recenziji za naocale. Dislpay mozes pomicat od lica da stanu naocale unutra, te isprobano funkcionira.