Uzeo danas povoljno dva move kontrolera. Original kutija PS4, ali unutra dva kontrolera sa mini-USB tj. to su kontroleri što su se prodavali na PS3 konzoli, a sad po novome kao za PS4 ima micro-USB i rekoh ženska me sjebala, stavila unutra od PS3 ili šta već. (znam da rade normalno i na PS4)

Nakon malo istraživanja skužio da je Sony zapravo tako prodavao te stare move kontrolere. Pakirala ih ekipa u PS4 kutije. Okej, kužim da je sve ostalo isto osim tog USB utora, ali ono.. kakve su to fore.

Pa isti su osim utora, bitno ti je da nisu stari a normalno da su napravili rebranding, ljudi imaju PS4 i traže za PS4, čim vide kutiju od PS3 okreću se. Nisu svi informirani kao mi ovdje.

Ma znam da je sve isto, ali ono.. malo mi je bilo kad je već pakiranje PS4 onda mi i daj najnoviji, ali kad sam počeo mahat zaboravio sam kakav je punjač

Jedina je gnjavaža sa kablovima, moraš imati mini USB, ali ionako punim Dual Shock 3 i Speedlink Torid njime tako da je uvijek tu negdje.

5 mjeseci kasnije

Igrao netko Firewall Zero Hour da mi objasni malo okretanje u igri i ovaj smooth turning? Kako se u igri okreće za 180 s obzirom da VR mora biti okrenut prema kameri?

godina kasnije
7 mjeseci kasnije

Zna li itko, s obzirom da kraj svake VR igre na store-u stoji "PS4", radi li te igre na PS5?

mjesec kasnije

And to celebrate this PS VR milestone, we wanted to give a special thank you to PlayStation fans: Starting in November, PlayStation Plus* members will get three PS VR bonus games for no extra charge. Stay tuned for more details in the PlayStation Plus update in the next few weeks.

21 dana kasnije

I te tri igre su:
    The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition
    The Persistence
    Until You Fall

Mislim, nije da se bunim, ali kako su to najavili očekivao sam nešto bolje, ali ajde.

Ma je, al sam za to znao, očekivao sam da će ove ostale dvije biti bolje.

igram na kompu until you fall i fun mi je, doduše neznam dal ima neki replay value

godina kasnije

Kolega traži za maloga PS VR i zar je moguće da ga nema baš nigdje više za kupit?

Vidio sam da imaju neke, nazovimo ih, rubne trgovine, ali su im cijene dosta napuhane. Čudi me da SD više nema ništa

Fenix Sat Media je OK, uzimao dosta toga kod njih, jednom sam uzeo Nintendo Switch koji je imao neki problem i to su brzo riješili. Tako da ih mogu preporučiti.

Znalo se prodavati za ispod 1000 kn čak i tu na forumu, ali izgleda da su i tome cijene otišle gore.

Odvratne cijene… ja kupio prije 2 godine za Black Friday 300 eura Amazon de