Sta t-com reklamira??
PlayStation VR
Ma kad gledam onaj show na prvom the voice onda tamo u pozadini to nose na glavama i tako gledaju televiziju
Misli na Smasungov Gear VR. U mali milijun nacina nije ni ne moze biti isto. Pocevsi od imena i proizvodjaca lol
Bojim se samo da kroz nekoliko godina ne uvedu da nemožes igrati ozbiljnije naslove bez tog čuda jer svjedoci smo da pohlepi gaming industrije nema kraja.
Bojim se samo da kroz nekoliko godina ne uvedu da nemožes igrati ozbiljnije naslove bez tog čuda jer svjedoci smo da pohlepi gaming industrije nema kraja.Lol nece nemoj strahovat.
Ovo je objektivno gimmick i sa tim ne mozes previse ni igrat ni radit nesto trece.
Misli na Smasungov Gear VR. U mali milijun nacina nije ni ne moze biti isto. Pocevsi od imena i proizvodjaca lolA sto je ono?
To je headset gdje stavis svoj mobitel unutra i pokreces s mobitela 3D aplikacije. Isprobao sam i nije me se nesto previse dojmilo (naprama HTC Viveu recimo).Misli na Smasungov Gear VR. U mali milijun nacina nije ni ne moze biti isto. Pocevsi od imena i proizvodjaca lolA sto je ono?
Reedit rumor :
428$ u paketu ( move kontroleri, kamera ) ili 299$ zasebno :
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=194586557&postcount=1
Reedit rumor :Kad ovo dolazi i kad ce pocet igre za ovo?
428$ u paketu ( move kontroleri, kamera ) ili 299$ zasebno :
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=194586557&postcount=1
Ja sam prodao move kontrolere od ps3 jesam li s njima moga ovo igrat?
jesi, move kontroleri se nisu mijenjali, samo kamera
Ajme katastrofa,i gdje sad da nadjem samo jojstike.a kad ovo cudo za oci dolazi?
Biti ćeš informiran na vrijeme sto se datuma tice ;-)
Inače ne bi ti preporučio da kupuješ odmah.
Pa valjda ce se moci igrat s obicnim DS4 controlerom.
Pa valjda ce se moci igrat s obicnim DS4 controlerom.Nisu pojasnili taj dio.
Vjerojatno ce ovisiti od igre do igre.
Biti ćeš informiran na vrijeme sto se datuma tice ;-)Zasto??ja to jedva cekam da izadje i iskreno mislio sam odmah uzet
Pa pod 1. Vidim da nisi bas informiran oko uređaja, a to je full bitno za kupnju nečeg ovakvog...to se odnosi i na konzole, mobove itd. a kamoli tek ovakvog dodatka za konzolu.Biti ćeš informiran na vrijeme sto se datuma tice ;-)Zasto??ja to jedva cekam da izadje i iskreno mislio sam odmah uzet
2. Igre...sto misliš igrati? Imaš nešto sto si vidio ili se vodiš hypeom, a nisi ni probao?
3. Koliko ćeš cesto ovo koristiti? Ovakve stvari nisu namijenjene za "ozbiljno" igranje u komadu od 2-3 sata već nekakvih 15-30 minuta...ovo ovisi i o igrama koje su raspoložive na VR-u.
Samo ti kažem da se ne zaletiš...nije jeftino, a možda se razočaraš kada shvatis da nisi imao puno razloga za kupnju nečeg ovakvog.
Uz to sigurno ce pojeftiniti kroz par godina...
Pa mislio sam da ce igre popratit izlazak ovog cuda igrao sam move na ps3 sa kontrolerima i mislim da ce biti nesto slicno tome i uz to jos ces imati osjecaj kao da si u tome dok drzis ono cudo na glavi.
Ja obozavam move igre i koliko sam ja skuzio to je za move igre?
Zasto kazes da ovo nije za vise od 30min igranja?
Pa tko god je igrao move igre zna da je ovo za zabavu i za drustvo,nista ozbiljno ja nisam mislio,ne daj Boze da sam mislio 4-5 h igrati call of duty,i nebi ga jer necu ono govno drzat 5 ura na glavi
I iskreno nisam informiran ali sam mislio da je to kao move,a i nisam nasao previse informacija o tome
Napravite si prostora prvo u sobi, onda razmisljajte o kupnji.
Kao sto sam vec sto puta rekao igrao sam move i znam otprilke sto cekam
Kao sto sam vec sto puta rekao igrao sam move i znam otprilke sto cekamLegendo