FensiSuperstar
Opet...ja ne sporim da Fortnite nije FPS ili shooter na razini primjerice Battlefielda ili Titanfalla...Titanfalla kojeg je EA uništio.
To uopće nije poanta jer ovdje ne razglabamo o kvaliteti isključivo.
Već o čistom, ajmo reći "utjecaju" te igre koja je otišla u mainstream i napravila očiti veliki uspjeh...
Niti igram Fortnite niti me zanima...ali jebote neću ignorirati uspjeh igre jer je napravila MASIVAN uspjeh i posao. Isto tako uvela je potencijalno hrpu djece u gaming koja će možda na next genu početi kupovati "prave igre"...to je poanta.
Čisti utjecaj i koliko je išla mainstream. Ni jedna igra ove generacije nije bila toliko mainstream i "prihvatljiva" kao Fortnite. Činjenica.
Opet...izuzmi kvalitetu i da li se meni ili tebi sviđa igra. Normalno da nije kvalitetna ko Uncharted, Witcher, RDR i ostali dragulji. To su GOTY igre koje će se pamtiti među nama hardcore publikom. Fortnite je mainstream čudo i tjt.
Čak je i Battlefield uzeo element iz Fortnitea, a COD je skroz bacio karte na BR.
Gle Chono7
jel ovo znaci da je Starcraft svojedobno bio igra desetljeca, da je Minecraft bio igra generacije i senzacija i da je pubg najbolji moderni online shooter? Eto ti argumenti, brojke iza ovih naslova stoje, imaju svoje kvalitete i publiku. Zanimljivo kako okrecete pricu odjednom... Vrlo zanimljivo.
Pa Minecraft možeš sporiti...ali nije bio ni približno mainstream kao Fortnite.
Starcraft ne mislim da spada u tu kategoriju...jer u to vrijeme WOW je bio THE mainstream igra desetljeća...kasnije LOL, pa sada Fortnite.
Ako ćeš baš tako gledati.
OPET...ne govorim o kvaliteti već o čistoj popularnosti i koliko je igra išla u mainstream. Fortnite je tu pokorio i zato mogu VIDJETI argument zašto bi netko rekao da je to potencijalno igra generacije.
Ne kažem da je igra generacije već da mogu VIDJETI.
Meni nije, ali to je skroz nebitno.
To je čitava poanta.