ludi_milesio21 znaci pod obavezno stivo ? nisam gledao ama bas nista u vezi igre, a cujem jucer da svi pricaju o tome.procitao prvi post i dosta je bilo ovo : "Akcijska samuraj igra sa RPG elementima."kupljeno
resident_evil viper89 Da li je početak igre lagan ili? Jer onaj demo osim tutoriala uopće nije bio lagan a kao šta znaš prešao sam sve od Soulsa.I da li ima puno različitih puteva kud se može ići?
viper89 Ako mislis na sam pocetak kao prolog to je bas ultra lagano. Kad pocne igra bas jako se digne tezina, ovisi koliko ces brzo savladat combatom koji je genijalan i to ce ti utjecat na tezinu. Leveli znaju imat koji puteljak vise il nacin zaobic nesto makar preporucam sve zivo istrazit. Al odma znaj da je ovo daleko od svijeta kakav imaju soulsi recimo. To mi je zapravo najveci minus, sam setting i lokcija su odlicni ali dizajn i detalji levela opcenito nisu nesto. Jos dodaj na to da su zapravo linearni stageovi a ne nesto kao u soulsima ili BB recimo. A i ponavljaju se mape, odes u sasvim drugu regiju u Japanu i side misija ima lokaciju koju je prosla imala recimo a druga si regija. Ima odlicnih bossova ali ima i ultra jeftinih koji imaji brutalan tracking i stunnaju te i rjese jednim udarcem, a nekad je i nabacano obicnih neprijatelja sam da bi se umjetno digla tezina. Tu ce se cak i soulsi iskusnjare zalit. Tako da ima uspona i padova al fakat combat i gameplay dizu sve na neku posebnu razinu. Bas hrpa mehanika i kad savladas jos ki pulse na dodgeu radit ces cuda. Rekao si nedavno da imas feel da ce ova igra biti ono sto su demonsi bili za ps3. Smatram da su demonsi ipak klasa iznad al ovo je i dalje jako dobra igra. Gameplay bas razvaljuje.ludi_milesio21 ako volis takve igre ovo ce ti sigurno sjest. Vidi se souls/gaiden inspiracija al kad zagrebes ispod ima igra svoju briju. :)
resident_evil Thanks viper, sve šta me zanimalo rekao si ukratko. Definitvno ću odigrati kad tad i čak mi je drago šta nema previše puteva.A kad ubace obične neprijatelje u boss borbe, baš to mrzim u igrama.
deathwish Koliko je duga igra, otprilike blind run, ne 100% (hint kad review siteovi kazu cod kampanja 10 h a ja ju prodem za 4 XD)
viper89 Ha cuj, ja imam 25 h a taman otvorio trecu regiju. Prica se da ima bar 20 main misija i 100 side. Bas vidis da napucaju level requirement za main misiju tipa lv 75 required pa "moras" igrat i side misije da bi ojacao i sakupljao gear. Preporucam bas igrat sve zivo jer je tako najzabavije i tako je zamisljeno. Ajd main se da prec za kojih 40ak sati, ovisi koliko si dobar.. Moja procjena je 70ak za sve kak treba.
viper89 katane tj sword klasa obicna, mislim si respecat lika jer sam drugo oruzje dizao za axe al vise mi se to ne koristi vec bi se prebacio i na dual swords. Svaki stat ti je povezan za neko oruzje sto je dobar twist, recimo ako dizes HP dizes i koplja, a stamina (Ki) ti dize i katane.
gunner Da, to za statse i oruzja sam vidio u zadnjem demu.Takodjer mislim ulagat u katanu i dual.Onaj lanac nekakav mi izgleda fora takodjer.Statsi se mogu ponistit onda, a?
viper89 da da, imas predmet koji kupis (svaki put je sve skuplji) i onda mozes respecat statse i skillove
ludi_milesio21 volim ja takve igre, blood/souls tip i bas cu to odigrati, opcentio obozavam te samuraje i tu spiku , kakva je glazba u igri , zvukovi okoline,soundtrack,zvuk katane,maceva s obzirom da je close combat u pitanju ?
ludi_milesio21 Ost je jako dobar, a zvukovi oruzja taman. :) bas je japanski, sto se moglo i ocekivatto mi je samo bitno,jer zvuk,soundtrack mi je pola igre, bas da stvori ugodaj kao da si tamo, hvala :)
persona-user katane tj sword klasa obicna, mislim si respecat lika jer sam drugo oruzje dizao za axe al vise mi se to ne koristi vec bi se prebacio i na dual swords. Svaki stat ti je povezan za neko oruzje sto je dobar twist, recimo ako dizes HP dizes i koplja, a stamina (Ki) ti dize i katane.Isključivo samo taj stat ili taj stat daje mali bonus a primarno se diže s nečim drugim?
viper89 dizu i ostali al svaka klasa ima svoj primarni stat koji najvise dize. Ovisi i o oruzju ako ima posebne statse koji skaliraju s necim ali generalno dizes onaj stat za svaku klasu.
ludi_milesio21 skinuo se, odbrojava jos 1 dan i krecemo, jedva cekam da vidim, mislim da je oko nekih 40 GB komplet zasad kako sam vidio sinoc kad se krenuo downloadati.