Deadwalker Publishers please, prestanite ovim tempom izbacivati vrhunske igre, ja sam još u 2015-oj zapeo :(Ja sam odustao od praćenja trendova. Previše je svega, a čovjek s 40-satnim radnim tjednom (+10h prekovremenih) i samostalnim životom ne može to pratiti.
viper89 Ti samo moras kupit PS4, sta te sve ceka. Jedan Bloodborne, uh btw ako imate pitanja pucajteMoraću ga nabaviti čim prije, doduše to govorim već 3 godine... 1) Gdje si našao tako dobar avatar?2)Kako stigneš odigrati toliko igara, jesi li ti kao Kojima koji spava samo par sati dnevno?3)Ekšual pitanje, koliko igraš već, nazire li se kraj?hahahAvatar je iz MGS V art booka za koji me cudi da nisi spomenuo na forumu. Zapravo sve manje i manje igram, previse obaveza jos i posao, a mi svi na FFA radimo sve ovo kao poseban projekt jer volimo gaming. To je i razlog zasto kasni reca. Imam jedno 20h i cini mi se ima jos dosta toga.
PS2MASTER Publishers please, prestanite ovim tempom izbacivati vrhunske igre, ja sam još u 2015-oj zapeo :(Moraću ga nabaviti čim prije, doduše to govorim već 3 godine... Ma samo ti čekaj.
Fico 2)Kako stigneš odigrati toliko igara, jesi li ti kao Kojima koji spava samo par sati dnevno?Hrani se dušama indie igara koje mu daju energiju.
viper89 2)Kako stigneš odigrati toliko igara, jesi li ti kao Kojima koji spava samo par sati dnevno?Hrani se dušama indie igara koje mu daju energiju. Indie Souls hahah
ninja_krmacha_1551991218 Jebeš novogodišnje odluke, pao preorder deluxe editiona. Sitno se broji do izlaska. Jedva čekam. 8)
Fico Jebeš novogodišnje odluke, pao preorder deluxe editiona. Sitno se broji do izlaska. Jedva čekam. 8)Sad se još primi ME trilogije.
gunner Ti samo moras kupit PS4, sta te sve ceka. Jedan Bloodborne, uh btw ako imate pitanja pucajteJel te igra barem malo vise "uvukla" nego beta?Ili igras samo radi recenzije? )Znam da nisu Soulsi ali bas me zanima.
gunner Najvisi je za veci damage ali mislim da pati defence, najnizi je dobar za izmicanje pa napad, a onaj srednji je neki balans izmedju ta dva.Ugrubo receno. )Viper ce to sve objasnit. ))
viper89 Bome je, beta mi nije nes bila al full igra mi je puno zanimljivija. Bas vuce na igranje.someone svaki stance ima drugacije pokrete i radi vise ili manje dmg i uzimas vise ili manje Ki (stamina). Recimi high je najveci dmg al najsporiji za izmicanje dok je low najbrzi al radi najmanje dmg. Na samom coreu souls igara se osjeti i gaiden combat tipa comboi. Bas je dubok combat
dormin To je to. Odlicne ocjene je igra pokupila, pogotovo kad se uzme u obzir tezina i stil igre.Valjda Viper nece srusit metascore.
viper89 al da, fakat super sto dobivamo ovakve igre, prvo Bloodborne sad i ovo.Siguran sam da ce i FromSoftware opet razvaliti s necim na E3.PS4 igraci itekako vole ovakve igre