U dva dana sakupio 6 sati igranja; moram priznati sviđa mi se demo :)
Odmah na početku mi bilo teško; ali kada se skuži sustav i levelira igra postaje pristupačnija.
E sada, unatoč tome i dalje sam zapeo na prvom dijelu prve misije. Došao sam do dijela gdje se potrebno penjati u brdo - postoje dva puta a nisam siguran koji je pravi. Gdje kod da odem neprijatelji me okruže ili mi zadaju probleme (prvenstveno samuraj s oklopom i strijelac). Uglavnom zanima me dal postoji u blizini kakav oltar koji bi snimio poziciju? Na youtubeu sam vidio da je na tom dijelu potrebno neka velika vrata otvoriti tj. ključ se dobije nakon što se prvi demon ubije.
Od ostalih stvari zanima me gdje se nalaze luk i strijele? Isplati li se boriti protiv drugih igrača koji su umrli ili su predmeti koji se dobiju identični običnim neprijateljima?
Trenutno mi je potrebno 1650 experiencea za novi level; pretpostavljam da se moram još bildati? Nejasno mi je čemu novci služe; pretpostavljam da će se kasnije predmeti moći kupovati na određenim mjestima?
Mislim da imaš i oltar i kraticu do prvog oltara negdije u blizini, kreni lijevim putem na brdo kroz šumu. Šta se tiče više protivnika koristi kamenje za ih privuć jednog po jednog. Ako ne možeš, odvuci ih u zaklon od strijelca da ne primaš nepotreban damage. Spear u srednjem stanceu je super za borbu sa više protivnika. Slabiji napadi imaju jako širok zamah i mogu stunlockat 3-4 protivnika istovremeno. Katana u niskom stanceu je dobra za hit and run ako ne želliš spear koristit. Čekaj da najbliži protivnik promaši, 2 slaba udarca i odmah dodge unatrag.
Luk ćeš pokupit s tijela kraj prvih strijelaca i iznimno je koristan. Ne samo da povučeš pojedinačne protivnike nego radi ogroman damage sa headshootovima.
Od drugih igrača nikad nisam dobio bolji item nego sam imao, ali su dobra vježba za parry i izbjegavanje (ubio sam ih dvadesetak).
Leveli znače jako malo, najviše pomaže to da otključaš dodatne skillove i toolove sa bodovima koje dobiješ levelanjem(shurikeni su super zamjena dok nemaš luk, elementarni buffovi su super protiv demona).
Novcem se može platiti za razne bonuse u shrineu, ali trebaš najprije pronać i spasit bar jednog malog zelenog duha (nać ćeš ih skrivene po mapi)
Druga zona je dosta teža od prve, pogotovo boss. Slobodno pitaj ako ti treba još pomoći oko igre i sretno s prolaskom :)