Ninja_Krmacha viper89 gunner prije nego krenem uopce objasniti sta sam napravio mogli bi i sami zakljuciti jer bi potrgao sve zivo sad, ali da prosao sam 100-ti level i naravno odigram misiju i vrijeme za spavanje
uspio sam PRODATI SVE ODJEDNOM !!!! gledam ja lijepo gear, lockam si ja ove stvari koje nosim i pregledam sve ostalo i lupam ja lagano po R2,naravno odradim ja sve to lijepo i mislim si ma idem i te amulete,krunice i tu bižuteriju da rjesim jer imam toga previse pa mi ne treba, roknem ja L1 jer znam da su zadnji tamo i prebaci mi na ALL ITEMS i boom , lupim ja R2 i x i ode sve ..... jos se cudim gle imam skoro 1,5 milijuna golda , kak sam super zaradio a maloprije sam imao samo 100k.Buy back mi je naravno ostavio plave gluposti od crafting materijala, otislo je , sve svijece,svi unikatni crafting matovi,sve grancice za restart misije s amritom,svi unikatni dropovi,sve sto sam lijepo skupljao do 100-og levela,sve one rakije,sva oruzja s extra dobrim skillovima,ma ukratko bolje da vam ne pricam.
a krenuo sam spavati sto je najbitnije ali neda meni vrag mira, moram ja to sve posloziti,prodati,reforge napraviti , ne mozes ugasiti samo tako igru posle predene misije... eto bogme sam si organizirao stash kako treba. : :