Kako funkcionira coop?
Moramo bit slican lvl.?
Bude li netko za, mozemo probat malo ovih dana, samo danas necu moc.
Bosseve ne bi u coopu ako bas nije potreba, drugo sve moze. )
coop ti radi tako da morate imati zavrsenu misiju obadvojica da bi igrali odreden level,inace ne radi,lv. lika je nebitan uopce, skaliranje mislim da radi na neki cudan nacin jer ono lv 100 i lv 30 lik ubijaju normalno za svoj level,iako bi neprijatelji trebali one shotat lika lv 30, a to se ne dogada, te coop je maknut iz igre da ne mozemo skupa prelaziti igru makar u prvom igranju jer bi bilo prelagano tako su se izjasnili iz team ninje.
sada postoji nacin da se uspijemo spojiti skupa, ja sam uspio jucer s frendom odraditi , on je zatrazio summon visitor, a ja sam preko tori gate-a cekao trenutak kad je on pokrenuo trazenje , te sam ja na toriju izabrao posebno tu misiju i namjestio da me se zove kao visiotra,pa se eto bas zadesilo da sam uspio uletjeti njemu u misiju pa smo skupa presli sto ti ne garantira da ces bas uletjeti osobi s kojom si planirao.
Par stvari prilikom igranja kad si visitor, nema checkpointa za tebe,koliko sam vidio, nema shrine za tebe, nema restocka jer nemas shrine, ne mozes otvarati skrinje,lootat neprijatelje i sve ostalo , mozes kupiti samo sto ti pada,tu je ukljucen kompletni drop kao i da si solo(elixir,gear itd itd ), tako da party leader nazvat cemo ga tako jedino on moze raditi search ,otvarati vrata ,lootati corpse itd itd. , bas si ono kao visitor
Coop igranje preko tori gate-a ako skupa idemo igrati vec odigrane misije, onda se normalno spojimo , ima realm with companion, odaberes frineds i invajtamo se u igru, iazaberes misiju i krece igra odmah , jako brzo pokrene , loading je uber brz, nema nikakvih probelma, te je fora igrati bas, jer dijelis zajednicki HP bar u tom smislu da ako pogine netko od nas oduzima ti od toga 1/4 tog bara, kad to nestane mission failed i mozes obnoviti taj bar kad dodes do shrine-a ali ne cijeli vec mali dio od toga sto si izgubio, moze te se ozivljavati ako pogines i mislim da je opet samo jedan od nas moze stisnuti na shrine, kome je potrebnije da se izlijeci ili potrosi amrite .
Eto , tako nekako radi