7 dana kasnije stigli smo do LVL 23 a pokedex pokazuje 90 od 90 uhvaćenih vrsta

Naj igrač je i dalje Vaporeon koji je sada "narasao" na 1711 CPa zato što su u obitelj stigli i Jolteon te Flareon pa nije bilo više Eevee-a za power up.

ja sam se malo ohladio, igram i dalje ali ne pretjerano intenzivno, level 21 sam od danas, imam vaporeona od 1650, arkanine od 1450 i golduck 1340 i barem jos 10 koji su preko 1000. jucer evoluirao growlithe-a od nekih 580 i power up-ao arkanine-a da bi mi se navecer izlegao growlithe od 740 :(

dosad sam od gymova zaradio 150 zlatnika koje sam utopio za inkubator dodatni.

10 dana kasnije
23 dana kasnije

Nisam ljubitelj igre, ali za sve koji su i dalje u svijetu Pokemona, nove informacije :)

http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/2820-u-pokemon-go-vise-necemo-biti-usamljeni-pokemoni-ce-nam-raditi-drustvo-i-usto-biti-jako-korisni

2 mjeseci kasnije

Ne znam baš da li još itko igra, ali bacili su event za Halloween. Malo da ožive igru očito ako im i to pođe za rukom
https://youtu.be/An2Dq6FcMjU

4 godine kasnije

Da podignem temu iz mrtvila...tko još hvata Pokemone 😃 😃 😃 Kako su napokon stavili opciju invite to remote raid, dobro bi mi došao netko iz HR s kim se mogu dogovarati za remote raidove. Solo ili sa random ljudima je nemoguće i samo gubljenje živaca.

Bio je jedan gospodin iz Slavonskog Broda. @Flipper ga zna.

Indalecio Mislim da su rekli da će to doći odmah kako Reshiram bude izašao iz 5* raidova. Btw, da li je tvoj nick možda ZeroFlash kojim slučajem? I kud prije taj level 😮 Ja sam "tek" 35. level, a igram već 7 mjeseci 😃 Doduše uz pauzu koja je počela dva mjeseca nakon što je igra startala 😃

@Icek
    Nope, Pikadetective14 😃, igram sa sinom pa zato to ime. Pa najvise zahvaljujuci lucky eggovima, pa levelapanjem friendshipa tada kao i skupljanjem evolucija pa ih odjednom 50 recimo evoluiramo a pogotovo kad su jos uvijek sve to vise manje novi entryi experience samo dolazi 🙂

Svaki dan setnja sa sinom i on na bajsu pa lovimo il ja il on 😆 450km prosli po njihovoj aplikaciji u ova dva mjeseca nepuna

Moj trener code:
    2341 8877 2280

Indalecio Dodam te na oba acc. A ovo sa friendship levelanje sam i ja počeo zadnjih mjesec dana. 100 ljudi x 200,000exp uz lucky egg i kroz 90 dana 20 miliona exp. Yaay.

@Icek

Ovo su moji, iako ima dosta rjedih dolje nize:

Igra i zena ali moze , nema jakih ali moze prevagnuti u raidovima:

11007255940
      Dodaj je

Indalecio Done 😃
        Ja sam relativno blizu da kompletiram pokedex, možda mi nekih 150 fali. Nakon toga, fokus na 100% IV te šajnije.

10 mjeseci kasnije

Fenix Ja aktivno već dvije godine. Zašto pitaš @Fenix?

Ona me i navukla. Kaže šalji i njoj 😀 Njezin na PM