Da podignem temu iz mrtvila...tko još hvata Pokemone 😃 😃 😃 Kako su napokon stavili opciju invite to remote raid, dobro bi mi došao netko iz HR s kim se mogu dogovarati za remote raidove. Solo ili sa random ljudima je nemoguće i samo gubljenje živaca.

Bio je jedan gospodin iz Slavonskog Broda. @Flipper ga zna.

Indalecio Mislim da su rekli da će to doći odmah kako Reshiram bude izašao iz 5* raidova. Btw, da li je tvoj nick možda ZeroFlash kojim slučajem? I kud prije taj level 😮 Ja sam "tek" 35. level, a igram već 7 mjeseci 😃 Doduše uz pauzu koja je počela dva mjeseca nakon što je igra startala 😃

@Icek
    Nope, Pikadetective14 😃, igram sa sinom pa zato to ime. Pa najvise zahvaljujuci lucky eggovima, pa levelapanjem friendshipa tada kao i skupljanjem evolucija pa ih odjednom 50 recimo evoluiramo a pogotovo kad su jos uvijek sve to vise manje novi entryi experience samo dolazi 🙂

Svaki dan setnja sa sinom i on na bajsu pa lovimo il ja il on 😆 450km prosli po njihovoj aplikaciji u ova dva mjeseca nepuna

Moj trener code:
    2341 8877 2280

Indalecio Dodam te na oba acc. A ovo sa friendship levelanje sam i ja počeo zadnjih mjesec dana. 100 ljudi x 200,000exp uz lucky egg i kroz 90 dana 20 miliona exp. Yaay.

@Icek

Ovo su moji, iako ima dosta rjedih dolje nize:

Igra i zena ali moze , nema jakih ali moze prevagnuti u raidovima:

11007255940
      Dodaj je

Indalecio Done 😃
        Ja sam relativno blizu da kompletiram pokedex, možda mi nekih 150 fali. Nakon toga, fokus na 100% IV te šajnije.

10 mjeseci kasnije

Fenix Ja aktivno već dvije godine. Zašto pitaš @Fenix?

Ona me i navukla. Kaže šalji i njoj 😀 Njezin na PM

Fenix Igrao si ti i prije nje, raniji postovi te otkrivaju 😂😂😂

Pa jesam ono kad je tek krenulo. Sad sam prije nekoliko dana opet instalirao 😃

ja sam igrao pokemon go prvih 2 godine i onda jednostavno odustao, nije mi se više dalo, ali imam lijepe uspomene na dane provedene sa ženom u bircu i hrpa upaljenih lurova oko nas, sad mi se više jednostavno ne da

Nightyx vjerojatno će i mene držat još koji dan samo. Vidit ćemo. Onih prvih mjesec dana kad je tek izašlo bilo je fantastično iskustvo.

@Icek highlight dana postalo mi je vidit s koje svjetske lokacij mi šalješ gift 😂