Svaka mu čast, definitivno si je kupio novi ugovor tom utakmicom. Jer Alex Smith još ne zna hoće li nastaviti karijeru, a Haskinsu su nedavno dali otkaz.
Što se tiče Wild Card weekenda, bilo je odlično. Billsi su super ekipa i baš ih je užitak gledati nakon što zadnjih par godina nisam baš mario za njih. Coltsi imaju fantastičnu momčad, ali jednostavno moraju ići po boljeg QB-a. Rivers nije sad odigrao užasno kao inače, ali Ryan/Stafford bi mogli biti dobar ulov. Titans-Ravens mi je bila najočekivanija utakmica, pogotovo nakon prošlogodišnjeg razočaranja Ravensa kad su ih Titanski natamburali u polufinalu. Ove godine su se baš pripremili za Henrya, rekli su dobite nas bilokako, samo ne preko Henrya. I Henry, lik koji se čini kao buldožder, kojeg je gotovo nemoguće zaustaviti na kraju je završio sa samo 40-tak yardi na 20-tak nošenja. Briljantna predstava obrane Ravensa. A i baš mi je drago za Lamara, čovjek dobiva jako puno hejta, totalno nezasluženo. Možda je i prosječan passer, ali je zato uvjerljivo najbolji trkač među QB-evima i nevjerojatno eksplozivan. Pravi užitak ga je gledat. Vjerujem da će polufinale između Billsa i Ravensa biti najbolja utakmica sljedeći vikend.
Tvornica tuga u Clevelandu polako jenjava, no siguran sam da se neće nikad zatvoriti. Nakon prve četvrtine sam otišao spavat jer je ono bila smijurija što su im Brownsi radili. Steelersi od 11-0 ekipe do 12-4 i sramoćenja od strane ljutog rivala... Roethlisberger, vrijeme je da se umiroviš.
NFC je bio očekivaniji. Football Team je skupo prodao kožu, a Bearsi dokazali da su smiješna ekipa nevrijedna playoffa. Bolje da su Cardinalsi ušli, oni bi vjerujem namučili Saintse. Ramsi možda nemaju neki napad, ali obrana je bolesno dobra, tako da i nisam full iznenađen pobjedom protiv Seahawksa.
Sad idemo na Divisonal Round, u NFC-u očekujem napetu utakmicu između 2 legende. Brady ima najbolji receiver trio ikada, i to uvjerljivo, ali opet kao da toj momčadi nedostaje X faktor. Saintsi bih rekao da imaju kompletniju momčad, ali Brees je baš u padu. Neka bude na zadnju loptu. Packersi su ove godine baš prava 13-3 ekipa, a ne ko prošle gdje su par utakmica dobili, a da ni sami ne znaju kako. Goff je prosječan QB i još je ozljeđen, tako da mislim da Packersi ne bi trebali imati previše problema, unatoč fantastičnoj obrani Ramsa. U AFC-u mislim da su Brownsi dali svoj maksimum i vjerojatno mogu biti zadovoljni sa sezonom. Ali će zato druga utakmica biti top. Bills-Ravens, jedva čekam!