Gledao prvo poluvrijeme i ugasio kada sam vidio u kojem to smjeru ide (ili sam bar mislio u kojem smjeru to ide), ali sam ostao budan, i blejim po internetu, negdje vidim rez i brzo pali natrag, scena polaganje za pobjedu, Tomica u transu hoda po terenu, klekne dolje i pocne plakati, haos.

Ono sto ja kod amer. nogometa ne mogu podnijeti su reklame, meni to totalno ubije volju za gledanjem, toliko je praznog vremena u kojem se nista ne dogada da je nevjerojatno. Igra kakti traje 60 minuta, od toga se bas igra 11 minuta ( https://qz.com/150577/an-average-nfl-game-more-than-100-commercials-and-just-11-minutes-of-play/ ), ali zato prijenos traje 3 i pol sata. Akcija- reklama- akcija- reklama i tako u nedogled.

U NBA se to takoder pocelo sve vise dogadati i gadi mi se, ali kod NBA barem imas 48 minuta u kojima se nesto mora dogadati, nema da vrijeme tece dok neka ekipa nije u posjedu i ne dogada se nesto.

Fora za pogledati ovako Superbowl ali bas pracenje sporta tokom sezone, nemam zivaca za to.
To je i meni najveci problem. 95% prijenosa je sve samo ne americki nogomet. Poceo sam ga ove godine malo vise pratit, pohvatao sam neka pravila i svidja mi se sport i htio bih gledat puno cesce akcije, ali zbog blesavih zastajkivanja gledam vise manje samo TD-ove.

Kakva utakmica jutro ajme ajme još nemogu doći sebi i nakon 5 naslov da se ruka kompletira :)
Prvo poluvrijeme katastrofa jednostavno ništa nije islo pogotovo probijana s Blountom ! Drugi dio također krenio loše ali preokrenilo se kada je Atlanta počela oduglovlačiti pa su zabili FG i onda je krenio show :) 
Kada su smanjili na 20-28 bio sam siguran 100 % da ce se obraniti i da ce zabiti TD ali sam sumljao jako jako u 2 poena i kada je rezultat pao na 28-28 tada je sve bilo riješeno samo je trebalo formalno odraditi jer nema sanse da bi se Falconsi ikako vratili čak i da su imali prvi napad.

Šta je presudilo jednostavno pobjednički mentalitet Patsa tu nema sumnje !

Ovom pobjedom Tomica je potvrdio BOŽANSTVO iliti "GOAT" mada ce se opet naci neki pokemoni koji ce se kontrirati ali bez efekta .

Sumjam da itko na ovom forumu baš navija za PATSE ili su BW fanovi ali ovaj SB mi je draži 1000 puta od prvog :)

Šta za iducu sezonu :/ Pa realno gledano opet smo među glavnim favoritima , a vraća se GRONK ( BLADE moraš se složiti da GRONK nosi razliku na terenu kao niti jedan drugi" )
I ono što veseli oko 67 Miliona $ slobodnih u SC gdje ce jedan dioo otici na potpisivanje istekli ugovora ,a drugi dio na nova pojačanja !
Spominje se odlazak JG tj. trade koji se mozda ostvari s Clevelandom koji očajnički traže QB pa su spremni dati i više nego sto trebaju !

Sada je pitanje koliko ce još Tomica igrati misljenja sam da imam sigurno 2-3 vrhunske sezone ali neka uzme još jedan naslov i ode u Penziju kao "KOZA" tj. već je "KOZA" !!!!

P.S Finale iduce sezone vrlo lako moguće Pats vs Green Bay , jer mislim da ovaj poraz itekkao utjecati na Atlantu (Btw nakon što je WHite zabio TD niti jedno igrača nisam vidio od Atlante koda su propali u zemlju )

Edit : Kakav luzer propustio je nešto neviđeno

http://nep.247sports.com/Bolt/Mark-Wahlberg-VP-Mike-Pence-appear-to-leave-Super-Bowl-early-51133858

EDIT 2

http://dailysnark.com/falcons-fan-bow-wow-brags-falcons-win-mid-game-filmed-nearly-tears-moments-later/

Al brijem da inace samo na Superbowlu bude pun kurac reklama ko jucer. Inace odgledao cijelu tekmu, bas je ludnica bila na kraju. Mark Wahlberg otisao doma sa djecom prije kraja tekme, cak sam i ja dosao u napast, al reko jebes pogledat cu do kraja. U prvoj polovici tekme kad god bi bila akcija za touchdown bi mi puknula veza XD.

Ja sam pravi fan PATSA.
Navijam za njih otkad znam za sebe iz jedinoga razloga jer nikada nisu osvojili super bowl u vremenu kada ih pocinjem simpatizirati.
2000.g. odlazim u USA i od tog trena postajem njihov pravi fan jer svi su se ameri isprdavali da je to klub koji nikada nece osvojiti super bowl, a evo ispisuju povijest nfl-a.
Bas zato mi je drago da su im sada svima natrljali nos.

Cratos  Moja preporuka, ne samo tebi, nego općenito svima vama koji ne možete pratiti sport zbog reklama; gledajte od početka sezone Red Zone. Radi se o prijenosu svih utakmica paralelno gdje nema reklama i gdje kada je na jednoj utakmici pauza se prijenos automatski prebacuje na sljedeću gdje su događaji. Uz to prikazat će vam se tamo sve bitne akcije sa svih utakmica i vidjet ćete svaki touchdown. Sport će vam biti kudikamo zabavniji i zanimljiviji, a kasnije ćete razviti i afinitet prema gledanju čitave utakmice. Kao drugu stvar, toplo preporučam prijenos Sport Kluba kada nema na rasporedu previše utakmica u isto vrijeme. Bulić i Ivković su najbolji komentatorski par u Hrvatskoj, objasne sve što se događa, komuniciraju konstantno sa gledateljima preko fejsbuka, nauči se iznimno puno o povijesti sporta i o samim pravilima i čine cijelu priču oko NFL-a sto puta zanimljivijom.

Biomoto, New England je opet među glavnim favoritima i bez Gronka, a kamoli s njim. Nije to uopće upitno. Jedini upitnik koji ostaje je koliko će se Bradyu dat, s obzirom na to da je dokazao sve što je morao dokazati jel. S obzirom da je New England ustvari jedna velika mašinerija, možda bi bilo i pametno krenuti u tu novu eru bez Bradya. Super Bowl su digli, zašto ne narednih 2-3 sezone se uštimavati sa novim QB-em za stvaranje nove dinastije i nove ere.

Iako nije ovo isključivi razloga poraza, jedna stvar mi apsolutno nije jasna. Atlanta je ekipa koja je po meni imala najbolji play calling u ligi do sinoć do drugog poluvremena. Shanahan je najbolji asistent lige (uostalom dobio je i nagradu za to) i jednostavno nemogu vjerovati da u trenutku kada je 3 i po minute do kraja, i kada je Atlanta na 30 yardi od end zone, da nisu išli na tri probijanja i field goal ukoliko nebi došli do novog seta downova. Potrošili bi Patsima oba timeouta, skinuli bi vremena do two minute warninga, Bryant bi zabio to sa 40ak yardi bez većih problema, i sa 11 razlike Patsi nebi došli do izjednačenja s toliko vremena na satu. Čak i da su postigli touchdown, trebalo bi onda izvesti i uspješan onside kick na što bi Falconsi sigurno bili spremni i to je to, pobjeda Falconsa. Nevjerojatno da ekipa koja je u istoj toj utakmici pozivala akcije u kojima je Freeman radio što je htio, nije pozvala opet run akcije onda kada je trebalo. Pa jebote čak da su 3 puta uzeli koljeno bi pobjedili.

Što očekivati od Atlante dogodine je jako teško reći. Psihološki će biti velikih problema, ali što se rostera tiče svi ostaju, obrana će postati još bolja i na papiru bi trebali biti opet playoff ekipa.

Preostaje čekanje 9. mjeseca, radujem se novoj sezoni, nadam se povratku Broncosa u playoff, i povrh svega, nadam se još jednoj sezoni sa ovakvim utakmicama. Samo da playoff još bude malo neizvjesniji i to je to.

EDIT: zaboravio reći još jednu stvar, iako to NIJE razlog poraza, podhitno treba revidirati OT pravilo i omogućiti kao u collegu da svaka ekipa ima pravo na šansu u napadu.

Jucer sam gledao statistiku u svim kategorijama iz regularnog dijela sezone i moram rec da je D.Johnson RB cardinalsa trebao dobit OPOY. Imao je najviše td-ova ,1600y po podu i 800 po zraku. Svaka cast ryanu ,al ovo su van serijske brojke za RB,a pogotovo kad uzmemo u obzir da dosta ekipa koristi RB-a samo u red zoneu.

Za sada izgleda da odlazi Hightower iako mu je ponuden ugovor od 10 milja lagano ga je odbio , mada se špekulira da je "pukla ljubav " izmedu kluba i njega i da su mu ponudili više sigurno bi odbio uglavnom  "GBy" , a vjerovatno i Bennet odlazi !

http://i67.tinypic.com/28j8gax.jpg

19 dana kasnije

Harrison produzio na dvije sa steelersima ,lik ima 38 godina ,a igra OLB ...koji ludak.

8 dana kasnije

Brock u brownsima ,texansi dali 2nd rounder samo da ga se rijese ayyyy. Sas ce romo il cpt kirk u texanse.

Navodno cooks u patsima u tradu di buttler ide u saintse. Imo patsima je svejedno kakve wr-e imaju dok god imaju bradya ,buttler im je vrjedniji za ekipu.

Marshall u giantsima,DSJackson u tampi,jeffery u philly i to je to od ovih top fa wr-a za sad.

Marshall - Beckham osovina zvuči strašno, još kada bi ih Eli gađao kako spada.

Saintsi na kraju dali cooksa za za pickove 1.  i  3. runde,koje budaletine , buttler bi im super doso jer im je obrana rupetina ko ona u kolindinom mozgu.

Ware otiso u mirovinu. Dista sokantno imo jer se puno pricalo da se vraca u cowboyse. Sigurni HoF i jedan od najboljih pass rusher ikad.

Kao da Broncosi već nemaju dovoljno problema...

22 dana kasnije

Plot twist romo otiso u mirovinu lmao.

15 dana kasnije

Hernandez se objesio u zatvoru....koji sjebani život.
http://www.rollingstone.com/feature/the-gangster-in-the-huddle

Jebeni prilog o njegovom životu.

9 dana kasnije

https://www.reddit.com/r/nfl/comments/680tcm/2017_nfl_draft_cards_round_1_discussion/

prva runda drafta

mjesec kasnije

http://uproxx.com/ksk/ranking-nfl-mascots-by-creepiness/

Kvalitetno !

3 mjeseci kasnije

Jagsi protiv Buccsa,dns,2 ujutro ,sport klub 3 ! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!

mjesec kasnije

Jel gleda ko ? 3. kolo ,a ostale su samo dvije momcadi bez poraza(falconsi i cheifsi),a i bengalsi su jucer zabili pri TD ove sezone.
Bit ce ovo napeta sezona do samog kraja.

Jel gleda ko ? 3. kolo ,a ostale su samo dvije momcadi bez poraza(falconsi i cheifsi),a i bengalsi su jucer zabili pri TD ove sezone.
Bit ce ovo napeta sezona do samog kraja.
A ne. Raspišem se kad odem s posla.