Blade

AJmo malo relano znam da "ne gotiviš" Patse ali kome daješ prednost u SB ! Ja bi osobno rekao 52 - 48 za Patse !
Što se tiče objektivnosti, u principu si upravu. Belichick je tata sporta, Brady se već dokazao svima kao jedan od najboljih QB-ova u povijesti igre (inače ni za jednoga ne bih rekao da je najbolji, on, Manning, Montana, Marino, Elway, svaka osoba ima svoje preference), recieveri im igraju jako dobro, čak i iznad svojih mogućnosti (tu konkretno mislim na Hogana) i jednostavno su Patsi toliko profesionalno posložena ekipa da neznam što se treba dogoditi da ih se NE postavi za favorita u susretu.

ALI, s druge strane imaju ekipu željnu krvi, ekipu koja nema niti jedan naslov u svojoj povijesti. Ekipu koja je igrala furioznu sezonu, ali još bitnije, ekipu koja raste iz utakmice u utakmicu. Dokazali su da ovo što rade nije slučajnost i da je stvarno taj napad perfektno uštiman. Naravno na jednu utakmicu je moguće da se raspadne, pitajte Manninga koji je imao u dva navrata jaki napad (2014, 2015) pa je došao do SB-a sa Denverom tek kada je dominirala ipak obrana. No, osobno mi se čini da se Atlanti tako nešto neće dogoditi. I razlog zbog kojeg temeljim dodatno taj optimizam je već naveden napredak u obrani.

Na papiru, slažem se, Patsi su zbog iskustva i pristupa blagi favorit, od 51 do 54% na njihovu stranu.  Ja osobno vjerujem u Falconse jer mislim da se Patriotsi čitave sezone nisu sreli sa ekipom sličnom njima. Imali su ruku na srce lagani raspored, gdje niti jedna ekipa (osim Seahawksa koji su to i napravili kada su dobili) nije bila sposobna zabiti preko 30 poena. Falconsi bi tu brojku trebali imati.

Podsjeća na borbu "Imperija" i "Pobunjenika". Eto, ja se nadam da će prevladati potonji.

13 dana kasnije

Ryan mvp i opoy,dak oroy,mack dpoy,bosa droy.

I moj najdrazi igrač svih vremena tomlinson je hall of famer.

Sve stoji ali nemogu vjerovat da su ipak izabrali Daka pored Zekea. Istina je da se vjerojatno radi o nijansama i da je lakše uć u rolu RB-a, ali svejedno, igrao je vanserijski.

U isčekivanju susreta večeras. RISE UP !

Blade:

gdje niti jedna ekipa (osim Seahawksa koji su to i napravili kada su dobili) nije bila sposobna zabiti preko 30 poena. Falconsi bi tu brojku trebali imati.
Oh well

A skoro sam prekino prijenos kod 28-3. Sta mislite ko ce glumit Bradya iduceg ljeta u kinima, mogo bi Bradley Cooper

Ne pratim previse NFL, al komentatori su non stop ponavljali da nijedna momcad nije okrenula vise od 10 poena razlike u finalnoj utakmici, a i bili su dolje izbacili da je omjer u postsezoni nakon sto se u zadnju cetvrtinu ude s onolikom prednoscu 93-0

Bogami, ovo je gore nego kad su Wariorrsi prokockali 3 i kad je Curry choke-o zadnjih 5 napada

Jos uvijek ne mogu vjerovat da ovi nisu ni jbeni field goal napravili nakon 28-3.

O samoj utakmici kad ne budem na mobitelu, ali ovo je samo dokaz koliko je ovo fantastičan sport i da zaslužuje puno veće priznanje od strane ostatka svijeta nego li ga ima. Ljudi koji ga zovu handegg ili this is not football jednostavno nemaju pojma. Bolesno.

Također, kao predvodnik neljubitelja Patriotsa moram reći, Bill Belichick je najveci trener u povijesti ovoga sporta, i jedan od najboljih trenera u povijesti sporta opcenito. Tom Brady ? Fanovi njegovi su jos odavno vikali da je najbolji svih vremena, nakon sinocnje utakmice malo im ko moze prigovoriti. Ja osobno imam i dalje neke svoje favorite ali kada dodje netko i napise Brady je GOAT jednostavno se ne moze napisati "ne nije". Mozemo reci, ja ga osobno ne smatram najvecim, meni je taj i taj, ali ne i da je druga strana u krivu. Masivni respekt za pokazano sinoc, jedna od najboljih sportskih predstava koje sam ikada u svom zivotu gledao, a nagledao sam se svega u sportu. Matematicki je izracunato bilo da su kod 25 razlike imali 0,4% sanse za izjednacit, zar je potrebno ista drugo rec. Bilo tko tko ima prigovore na Patse je samo ljut ili ljubomoran jer ovo je bilo van svake pameti. Čestitke !

Zaspao sinoć tokom poluvremena, reko nema ovdje hajra, ubiše ih ljudi, Brady ko popišan svo vrijeme.

Ustajem jutros u ovom fazonu i vidim obrnut rezultat, i ne mogu da vjerujem šta se desilo uopće.
Sad čekam da mi skine torrent da odgledam ispočetka sve.

Na prvu mi zvuči kao neki film gdje se iz faktički nemoguće situacije, u posljednjoj četvrtini uspjelo doći do hollywoodskog scenarija.

A što se tiče spektakla kao spektakla, ono što sam uspio vidit je dokaz zašto su Amerikanci stvarno krov jednog svijeta, od atmosfere do svega što čini ovo takmičenje, a iz godine u godinu su sve bolji i bolji.
Svaka im čast.

Njima je Super Bowl Sunday najveći državni praznik uz Thanksgiving

Jones i freeman ono nisu zaslužili. Obrana im je bila super u prvom poluvremenu ,al poslje nisu imali vremena za odmor jer im ga ryan nije dao. Još su i imali pobjedu nakon onog hvatanja jonesa mogli su na fg i gotova priča. Bilo mi je muka kod onog hvatanja edelmana ,jbg sreća prati hrabre.

Ako je netko ono mogao napraviti onda su to Patsi 
Mislim onako nesto prosuti...strašno. kao da imas 4-0 u nogometu.
Brady uistinu GOAT. Nema se sto kazati.
Belichick 
Falconsi su na 28-9 doslovno trebali samo udarati koljena i pucati 3 poena...to je sve sto im je trebalo. Na kraju su zasluženo izgubili. Chockeri.
Sva sreća da nisam išao spavati na 28-3...bio sam blizu.

Fukin nevjerovatno!!!!
Zaspao na poluvremenu...
Inace veliku fan PATRIOTSA oduvijek.
Naravno cim sam se probudio upalio youtube i nfl kanal post game superbowl......
Kod 28-3 cigaru za cigarom palio i skoro prekinuo gledati i kazem sinu to je to...ovo nemoze nitko vratiti...
Ali samo je jedan BRADY!!!!!
Kakva utakmica!!!!
Pogledao zaredom pet puta i jos nemogu vjerovati sta sam gledao...
Ovo je ne jedna od povijesnih utakmica....
Ovo je povijest...
Nemam rijeci hvale za borbenost PATRIOTSA....
Kakvo hvatanje Edellmana...
Mislim da cu ovu otakmicu pogledati jos jedno najmanje deset puta da se uvjerim da nije moja masta...
Definitivno najbolja tekma koju sam mogao vidjeti ikada...
AJMOOOOOO PATRIOTSI!!!

Mislija san da će ona utakmica GB Packersa sa onin Hail Maryen bit najbolja ove sezone, al ovo sinoć je stvarno čudo.

E da i lady gaga je bila brutalna. Koji talent ono nemres niš reć i ak ne voliš pop.

E da i lady gaga je bila brutalna. Koji talent ono nemres niš reć i ak ne voliš pop.
Apsolutni potpis. Gaga je svjetlosnim godinama ispred svih. Išao bih na koncert njen bez razmišljanja.

Odličan halftime show mora se priznati.

Na prvu mi zvuči kao neki film gdje se iz faktički nemoguće situacije, u posljednjoj četvrtini uspjelo doći do hollywoodskog scenarija.
Ja ocekujem film o Bradyu cim se umirovi
Mislim da bi se film lako mogo napravit samo za ovu utakmicu.

Al realno da smo ovo vidjeli u nekom filmu popljuvali bi ga tesko i rekli da je sprdacina

Koliko god Bostonci odigrali vrhunski u zadnjoj, ipak je Atlanta ta koja je prosula pobjedu. Jbte jel Brady ikad normalno nes osvojio. Ne pratim bas NFL al gledo sam onaj SB gdje su mu u zadnjem napadu isli na dodavanje i kad je obrana presjekla loptu....

Jbte koliko srece moras imat da ti protivnik oba puta prakticki pokloni pobjedu. Ok treba doc u situaciju za tako nes, al opet stvarno, 2 izgubljena finala i na kraju oba dobijes pa jbte led

Nisam nikad pogledao utakmicu NFL-a, znam neka imena, pravila baš i ne i čisto iz fore pošto koristim 9gag tu i tamo bacim bombu. Sve u svemu nisam mogao odabrat bolju utakmicu za pogledat prvi puta. Ono hvatanje je bilo maestralno
http://9gag.com/gag/a9rM2Ao

Bas me zanima ima li itko u Hrvatskoj platinum trofej iz Maddena osim mene???
To pokazuje koliki sam frik za ovim sportom.
Sve je pocelo kad sam osao raditi u Ameriku i nisam imao pojma o ovom sportu a samo to se vrtilo na tv-u. I malo po malo sam poceo shvacati pravila i taktiku tog sporta da me je toliko zaludio da pogledam skoro sve utakmice koje se igraju a Patriotse nikada nepropustam.
Da sam roden u Americi sigurno bi samo taj sport trenirao....
Eto izazov drugim frikovima za platinu iz Maddena.....Bilo kojeg.

Pogledao i ja utakmicu (istini za volju samo Touchdownove), stvarno fantastican preokret.

Gledao prvo poluvrijeme i ugasio kada sam vidio u kojem to smjeru ide (ili sam bar mislio u kojem smjeru to ide), ali sam ostao budan, i blejim po internetu, negdje vidim rez i brzo pali natrag, scena polaganje za pobjedu, Tomica u transu hoda po terenu, klekne dolje i pocne plakati, haos.

Ono sto ja kod amer. nogometa ne mogu podnijeti su reklame, meni to totalno ubije volju za gledanjem, toliko je praznog vremena u kojem se nista ne dogada da je nevjerojatno. Igra kakti traje 60 minuta, od toga se bas igra 11 minuta ( https://qz.com/150577/an-average-nfl-game-more-than-100-commercials-and-just-11-minutes-of-play/ ), ali zato prijenos traje 3 i pol sata. Akcija- reklama- akcija- reklama i tako u nedogled.

U NBA se to takoder pocelo sve vise dogadati i gadi mi se, ali kod NBA barem imas 48 minuta u kojima se nesto mora dogadati, nema da vrijeme tece dok neka ekipa nije u posjedu i ne dogada se nesto.

Fora za pogledati ovako Superbowl ali bas pracenje sporta tokom sezone, nemam zivaca za to.

Baš se inzistira na smanjenju broja reklama tijekom prijenosa.
Čak team owneri to žele.