Blade
AJmo malo relano znam da "ne gotiviš" Patse ali kome daješ prednost u SB ! Ja bi osobno rekao 52 - 48 za Patse !
Što se tiče objektivnosti, u principu si upravu. Belichick je tata sporta, Brady se već dokazao svima kao jedan od najboljih QB-ova u povijesti igre (inače ni za jednoga ne bih rekao da je najbolji, on, Manning, Montana, Marino, Elway, svaka osoba ima svoje preference), recieveri im igraju jako dobro, čak i iznad svojih mogućnosti (tu konkretno mislim na Hogana) i jednostavno su Patsi toliko profesionalno posložena ekipa da neznam što se treba dogoditi da ih se NE postavi za favorita u susretu.
ALI, s druge strane imaju ekipu željnu krvi, ekipu koja nema niti jedan naslov u svojoj povijesti. Ekipu koja je igrala furioznu sezonu, ali još bitnije, ekipu koja raste iz utakmice u utakmicu. Dokazali su da ovo što rade nije slučajnost i da je stvarno taj napad perfektno uštiman. Naravno na jednu utakmicu je moguće da se raspadne, pitajte Manninga koji je imao u dva navrata jaki napad (2014, 2015) pa je došao do SB-a sa Denverom tek kada je dominirala ipak obrana. No, osobno mi se čini da se Atlanti tako nešto neće dogoditi. I razlog zbog kojeg temeljim dodatno taj optimizam je već naveden napredak u obrani.
Na papiru, slažem se, Patsi su zbog iskustva i pristupa blagi favorit, od 51 do 54% na njihovu stranu. Ja osobno vjerujem u Falconse jer mislim da se Patriotsi čitave sezone nisu sreli sa ekipom sličnom njima. Imali su ruku na srce lagani raspored, gdje niti jedna ekipa (osim Seahawksa koji su to i napravili kada su dobili) nije bila sposobna zabiti preko 30 poena. Falconsi bi tu brojku trebali imati.
Podsjeća na borbu "Imperija" i "Pobunjenika". Eto, ja se nadam da će prevladati potonji.