Moja predviđanja:
AFC
Bengals vs Raiders - Bengals
Bills vs Patriots - Bills
Chiefs vs Steelers - Chiefs
NFC
Rams vs Cardinals - Rams
Cowboys vs 49ers - Cowboys
Buccaneers vs Eagles - Bucs
Divisional
Chiefs vs Bills - Chiefs
Titans vs Bengals - Bengals
Buccaneers vs Cowboys - Bucs
Packers vs Rams - Packers
Conference
Chiefs vs Bengals - Bengals
Packers vs Bucs - Bucs
Superbowl
Bucs vs Bengals - Bucs
Svaka, ali svaka ekipa ima neku krucijalnu manu u svojoj igri. Osim možda Packersa koji imaju najbolji balans, jer imaju logično Rodgersa i Adamsa naprijed + jedan od najjačih running gameova lige, obrana opet pri samom vrhu...samo je pitanje mogu li se opet ne smrznuti u svojoj Tundri.
Meni se toliko sviđa ta igra Cincinnati Bengalsa kao i Joe Burrows koji igra po meni MVP worthy sezonu. Čovjek nema najjači O-Line ispred sebe te to pokazuje s daleko najviše sackova na njemu u ligi - 51 pretrpljeni sack. Unatoč tome, vrhunski igra kao i ostatak ekipe.
Titansi su meni pretendersi i ne vidim ih u SB. Možda se varam, ali eto budemo sve vidjeli.
Nekako mi je feeling da bi Bucsi opet mogli biti podcjenjeni kao i prošle godine pa da na kraju sve osvoje na sličan način, iako su desetkovani s ozljedama. Chiefse ne vidim da mogu to osvojiti zbog obrane koja je baš...neuvjerljiva. Biti će jako uzbudljivo.
Od svih ekipa, navijam za Bengalse u playoffu. Baš bi volio vidjeti tu ekipu u SB-u i mislim da mogu svakome nanijeti probleme i dobiti ih.