ThomasAAnderson Po trenutnoj situaciji na Vikinge će se bez puntera i pravog TE. S tim da je još 3 dana do utakmice, ako se ovaj trend nastavi imat će još desetak zaraženih do nedjelje.
ThomasAAnderson Antonio Brown više nije u Bucksima. On je psihički bolesnik i prije sve mu treba pomoć.
zontra Nisu mogli dobit lakšeg protivnika za potvrdu ulaska u playoff i onda im se ovo desi... ne znam jel porazom sigurno ispadaju iz playoffa, ali nadam se da će ispasti.
ThomasAAnderson Imaju još teoretske šanse. Za početak, Pittsburgh ne smije pobijediti, x bi im super odgovarao.
Nexus Mislim da svi navijamo za Steelerse da pogode ovaj FG. Neka Ben nastavi još jednu utakmicu! X nikome ne odgovara, tj ispadaju. Edit: Mike Tomlin je strašan trener.
ThomasAAnderson Steelersi u playoffu. Možda. Ako Raidersi i Chargersi odigraju x, onda oni oboje ulaze, a PIT ne.
ThomasAAnderson Kakva jebena ludnica u noći. Utakmica godine. Svaka čast Raidersima što ipak nisu kleknuli na kraju, fair play se ispoštovao 💪
zontra Moja predviđanja za Wild Card: AFC Bengals-Raiders 1 Bills-Patriots 1 Chiefs-Steelers 1 NFC Rams-Cardinals 1 Cowboys-49ers 2 Buccaneers-Eagles 1 Parovi za Divisional: Cheifs-Bills Titans-Bengals Buccaneers-Rams Packers-49ers