Evo i mene, otkrio ovdje temu tek sad, veliki fan NFLa više od 10 godina i posebno Packersa.
Detaljnije pisanje ostavljam za drugu sezonu jer trenutno nemam volje ni snage nakon još jednog ovakvog ispadanja u playoffu.
Ukratko, ako Pettine ne bude potjeran do kraja tjedna mogu odmah staviti ključ u bravu. Ja kužim i mogu prepoznati coverage i scheme možda 5%, a odma sam skužio što će ići nakon što su povukli kicking team na klupu i vratili Bradya na 4. downu s 8 sekundi do kraja poluvremena. Skužilo je i 99,9% ljudi koji su gledali utakmicu, svi osim balvana koji zove single safety coverage i to s ozlijeđenim Kingom kojeg su silovali do tog trenutka u utakmici. Neobjašnjivo, tragično. Williams je iz Jetsa bio potjeran 5min poslije utakmice za sličnu pizdariju prije par tjedana.
Pettine je izjebao prvo poluvrijeme, LeFleur drugo. Kužim da plan ode u vjetar kad si minus 18, ali minus 18 su nadoknadili za 4 minute i onda napraviš 3 faking interceptiona i dalje frajer roka ko idiot. Sve što je do tog trenutka šljakalo u napadu je napustio i odlepio s playcallingom totalno zapostavljajući run. Ok, Jones je ispao ozljeđen i fumblao, ali Williams i pogotovo Dillon nisu, Dillon je imao 6,7 yardi po nošenju. Nebitno, dođeš u red zonu i samo napucavaj. Tragično.
LeFleur je promijenio granično toksičnu atmosferu iz zadnje 2 McCarthy sezone i napravio genijalan posao tako da ima kredita. Ali svaki put kad utakmica odsanjka od inicijalnog plana frajer izgori, još od Falconsa ta priča traje i bilo bi jako lijepo da poradi na tome ovo ljeto. Prvenstveno za moje dobro jer ne znam koliko puta mogu još preživjeti ovakva ispadanja u PO. Skoro uvijek ista priča, uvijek samoubojstvo, više se izbace sami nego ih protivnik nadigra.
P.S. Suce posebno nabijem. Nisu jednu jedinu zastavicu bacili cijelu utakmicu za PI i holding unatoč konstantnim navlačenjima i onda ju baci u zadnjoj kaciji na uncatchable loptu. Pizde.