HRVATSKA!!!!

JEBENI VATERPOLO, NOGOMET, RUKOMET….. SREBRA, ZLATA,

JANICA, ZRINKA, IVICA, BRAĆA SINKOVIĆ, CRO COP…..

Tako mali, a u sportu NA VRHU SVIJETA!

PONOS

Ovo je za naše rukometaše! Mladi dečki, sve je pred njima i hrvatska ima reprezentaciju koja može i dalje ovako!

• Prika

•  
    •  
    •  
    •  

KAKAV DOCEK!!!

ZASLUZILI SU OVO,PO MENI U RANGU NOGOMETASA AKO NE I JACE!

• montoya

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

Spektakularno, emotivno, kaj više reći!

Zaslužili su naši ovo, nakon srebra '18 nogometaša, drugi najbolji doček.

Vrhunski baš sam oduševljen pogotovo jer je Marko pjevao svjetski hit ❤️❤️❤️

• Fenix

•  
      •  

Prika uh, svaka čast za ovo danas, ali taj doček 2018. je neusporediv s ičim što sam u životu doživio. Ono je bilo nestvarno

• Prika

•  
        •  
        •  
        •  

Fenix ovo je bilo toliko dobro da ga se moze mjeriti s onim 2018. I jos nije nogonet…

TITANXIS yap, odraz jedne od bogatijih EU drzava i jedne od siromasnijih. HDZ fino i na ovome ubire biracke bodove, opet se u njihovom mandatu dogada nesto "dobro". Toliko su zajahali jeftino politikanstvo da su se digli Rafalei u zrak i pozvao Thompson. Fino se kroji podsvijest birackog tijela, nova vremena, ali stare metode, kruha i igara.

chono

Za avione neznam možda nije to trebalo bit jer nije u skladu sa događajem a i simbol su više ratnih uspjeha i to si u pravu a za Thompsona su sami rukometaši izrazili želju da im pjeva na dočeku. Pa svaki put je tak kod dočeka nekog od sportaša kada se narod okupi i slavi.

Thompson nije moj tip glazbenika kojeg ću slušat jer ne volim taj etno rock što se glazbenog dijela tiče a kojeg je na ovim prostorima započeo Goran Bregović sa Belim gumbekima. Stihovi pjesama su mu na mjestu i diraju baš u srce.

Iako takva glazba mi ne paše, no poštujem ga kao nekog tko pridonosi još više okupljanju ljudi koji vole svoju državu iako ju političari ne vode kak bi trebalo. Protiv njega odnosno Thompsona mogu bit samo oni koji ne vole ovu državu ili se ne osjećaju da joj pripadaju.

TITANXIS Voliti ovu drzavu znaci zivjeti ovdje u miru, placati poreze, doprinositi lokalnoj zajednici, podizati potomstvo i raditi kako najbolje znas i umijes za svoje bliznje i narod, a ne biti za ili protiv nekog proustaskog pjevaca koji se obogatio na desnicarskoj struji i svom cudnom svjetonazoru kojega se nije nikad javno odrekao.

Ono sto sam htio reci, kruha i igara. Skupiti ovoliko ljudi za prosvjede protiv ovog haraca je nemoguca misija. Za docek sportasa pun pogodak i to ide u prilog vladajucima

chono Toliko su zajahali jeftino politikanstvo da su se digli Rafalei u zrak

Rafali svaki dan lete. Jučer su ih samo dignuli dva sata kasnije. Po meni ok, poklopilo se.

chono

Uvijek su takva okupljanja išla u prilog političarima.

Šteta kaj ovo ne čita Plenki jer to je najviše njega išlo koji je pokušao minirat dolazak Thompsona. Bez obzira na pjevača, on ne voli Hrvatsku nit ljude u njoj i boli ga briga.

Čak Jandroković iz iste stranke ima veće srce od Plenkija i dalo bi se sa njim porazgovarat dok je Plenki tvrd briselski čovjek.

To sa Thompsonom kada je na stageu je više minorna provokacija vlastima u samim počecima tog nekog događaja ali poslije srce progovara i njemu i rulji i provokacije više nema.

Thompson pjeva i zvući kao vuk sa planina koji pjeva o sokolu koji visoko leti i nikako ne može do sokola.

Glavno da smo naše rukometaše dočekali sa puno veselja i ponosa kao i sve dosad uspjehe naših sportaša.

Mala smo zemlja koja živi kako tako i jedno od veselja nam je kao što i sam kažeš kruh i igre u našem slučaju videoigre. 😀

TITANXIS doslovno je vlada organizirala njegov dolazak na pozornicu.

Za ostalo neznam o cemu pises, opet odlazis u neke svoje brije koje ne razumijem. I Danska je mala zemlja, ali daleko bogatija i mocnija od HR 🤷‍♂️