Skellington A zašto se uopće zamarat rezultatom? Dečki su postigli daleko više od očekivanog. Tko im može šta zamjerit ako izgube u finalu?

Neka bude dobra tekma i neka bolji pobijedi.

Naši su vec ionako pobjednici.

Neka pruze borbu i dobar otpor pa kako završi završi vec su cudo napravili. Ja sad konačno vidim budućnost koja je svijetla za nas rukomet

Gledal sinoć Dance kak su pregazili Portugalce. Do poluvremena su se još kak-tak držali, ali drugo je bilo raspad sistema i trpanje od strane Danske.

Ali to prvo poluvrijeme pokazalo je da se more s njima. Samo ne razbraniti golmana i brzo se vraćati jer ovi vode samo (brzu) realizaciju.

Trebamo cijelu tekmu ko prvo poluvrijeme protiv Francuza i onda itekak ima nade.

doctorfreak svakako, i ovo je pobjeda za naš rukomet. Zlato možemo i bez nekog presinga pa ako bude išlo ka tome svaka nam čast u svakom pogledu.

Idemo do samog vrha. Naši ulaze na teren

Sretno Hrvatska!

Ode Mamić, dobio crveni

Nisu naši pravi danas…Martinović koji šepa zabio pola golova…

U obrani nam danac solo prođe doslovno četiri igrača…

Nisam iskreno pretjerano pratio ovo prvenstvo, sokirala me kvota na nase na kladionici, bas nam i ne vjeruju. Nazalost gledajuci ovog Gidsela mogu i shvatiti zasto su danci favoriti. Jedno vrijeme smo se dignuli, ali iskljucenje Mamica nas je u obrani bas oslabilo.

Gotovo je nažalost

Ma ljudi su druga dimenzija za bilo koga.. nisu bzvz osvojili zadnja tri svjetska.

Giphy - vikings GIF by History UK

Prava šteta, razočaran sam

26:32 imamo srebrninu

• Prika

•  
        •  
        •  
        •  

Steta,bravo momci za ovo prvenstvo!

Giphy - Celebrating World Cup GIF by euronews

Brijac Kaj je najgore po godinama relativno mlada ekipa…tako da ce dominacija vjerovatno još trajati.

Nisu ni naši loši, ali treba proraditi na brzini u napadu, tranziciji povrata na obranu i da imamo više šuteva van 9 metara..

S obzirom na prognoze jako lijep rezultat, treba dečkima čestitati i glavu gore.

• 4mal

•  
        •  
        •  
        •  

Hrvatska ima svjetsko srebro! 👏💪🏐

Ogroman uspjeh svaka im čast…a Danci jebi ga prejaki klasa iznad svih

Šteta, Šipić zicer za izjednačenje promašuje iz čega par sekundi kasnije proizlazi crveni Mamiću. Tu je bilo gotovo. Stisli su nam 8 golova do kraja poluvremena, obrana se raspala.

U drugom malo i suci bili pizde, odma na startu daju smiješnih 2min Lučinu i duplo zbog prigovora i odu ovi. Jako puno toga se mora poklopiti da dobiješ ovakvu momčad, s 16min s igračem manje definitivno je nemoguće.

Realno i očekivano, Danska je stroj iznad svih i imam osjecaj da nisu ni dali 100% sebe u ovoj utakmici nego više rutinski pobijedili. Nama je Martinovic jedini bio na zadatku, ostatak je popustio, ali srebro je tu i potpiso bi ovo odmah da je neko reko prije prvenstva. Onaj kraj kad su pustili Duvnjaka da zabije je stvarno jedna emotivna manira od Danaca.

Suci su bili okej, ali kad imaš najbolje krilo svijeta, najboljeg golmana svijeta i vjerojatno najboljeg igraca ikad (uz dužno poštovanje Hansenu, Balicu, Karabaticu, Duvnjaku i slicnima) Mathiasa Gidsela jednostavno moraš imat lud dan da ih dobiješ. Lik je jebeni stroj koji sa tolikom lakoćom igra rukomet da pomislim u trenutku kako je to lagano i kako bi i ja moga igrat za reprezentaciju. Nevjerojatno..