treba reci da smo obranu stvarno igrali svjetski cijelo prvenstvo ali u napadu to bas nijednom nije djelovalo bas dobro, eventualno neke individualne partije ali protok lopte je tako spor i bezidejan da je to bilo mucno za gledati. ovo sa 7 igraca u napadu treba zakonom zabraniti, pa to je vrhunac debilizma, vise si medjusobno smetaju nego sto ima koristi od toga. mislim da je cervarovo vrijeme proslo i mislim da ga se nije ni trebalo vise dovoditi, nadam se da ce odstupiti i da bi napokon mogao doci netko novi, po mogucnosti mladji.
pozitivna iznenadjenja su definitivno fenomenalni sego te mladi mandic i sipic. cinjenica je i da nam je falio jos jedan pravi suter u liku marka mamica te pravi razigravac poput cindrica.
Rukomet
Ehh...što je moglo biti...
Danas Francuzi odigrali s pola gasa.
Samo jedno njihovo isključenje i dva naša sve govore o "žestini" utakmice.
I da su nas dobili, i dalje bi bili drugi u skupini.
Tako da su se lijepo sačuvali za osvajanje prvenstva.
Nadam se kompletnoj rekonstrukciji reprezentacije i svega oko reprezentacije nakon prvenstva, rješavanju gladi, ratova u svijetu, itd... :)
Mala škola Danskog rukometa.. ubiše francuze, strašno..
Norveškoj drugo svjetsko finale za redom, ali mislim da će Dancima ovo biti prvo svjetsko zlato.
Norveškoj drugo svjetsko finale za redom, ali mislim da će Dancima ovo biti prvo svjetsko zlato.Najvjerovatnije da da, ozljedio se Norvežanima desni vanjski koji je jučer utrpao 7 golova tik pred kraj utakmice i mislim da je out za finale, što bi moglo značit da će Danci ovo osvojit lagano.
Danska razbucala Norvežane. Dominirali su cijelu utakmicu, dosta neuzbudljivo finale. U drugom poluvremenu su Norvežani nešto uspjevali jedino preko Jondala na krilu.
Danci prvaci zasluženo. Pomeli su sve redom do kraja bez izgubljene tekme.
- Uređivano
Zar nitko neće napisat kako smo jučer pobjedili? Kakva utakmica za sve srčane bolesnike, a vjerujem da nas u Hrvatskoj ima previše, makar što se tiče onih koji su to postali gledajući naše sportaše. MUSAAAA!!!
PS. Idemo napokon osvojit to Europsko Prvenstvo, zgazit te Španjolce!
- Uređivano
....................
chono7
Očito tebe, inače nebi komentirao.
No hard feelings.
Pa kazem, jebeni rukomet. Kad sve zavrsi oni ce i dalje zivjeti u Norveskoj, a mi ovdje...
Ne pratim više rukomet kao kad su Džomba, Balić, Lacković, Metličić i ekipa igrali. Onako, pogledam u prolazu, ali sinoć mi se to sve vratilo dok sam gledao protiv Norveške. Kakva utakmica.
nadam se da ce konacno osvojiti i to europsko prvenstvo
- Uređivano
Duvnjak je MVP turnira
Drago mi je zbog Duvnjaka, da je opet MVP.
I volio bih da uzmemo zlato baš zbog njega. 14 godina je u reprezentaciji, a nema ni jednu zlatnu medalju.
chono7
Pa dobro, nitko tebi ne brani da se odseliš.
Btw, bravo reprezentaciji na srebru. Šteta propuštene prilike za zlato
Očito nam je ukleto to Europsko prvenstvo. Najviše mi žao Duvnjaka, čovjek se je ekstra potrošio ovo prvenstvo i sigurno bi bez razmišljanja bacio tu MVP nagradu u kontejner za zlatnu medalju. Oprašta nam se i Lino, samo se nadam da nam opet neće neki papan doć za izbornika.
- Uređivano
Nekad su se teme otvarale zbog rukometa,ovo prvenstvo nitko slova nije napisao...
A mozda i s razlogom,mislim da nam je ovo najlosije prvenstvo u zadnjih 20 godina...
Nista nije stimalo,ni golman,ni obrana ni napad,ni trener...
Nista, Olimpijske igre su sljedece,ja se nadam!