Tuhy Ja za vikende nemrem niš obećavat, cijeli prosinac je Late night shopping vikendima u West gateu, nekad ću radit do 23, nekad bit do 6-8 navečerTak da, ak se poklopi smjena sa terminom koji dogovorite, navratim :
[deleted] Pošto sam prošli meeting zajebao ako se na ovom ne pojavim maximalni me ima pravo ubit pošto jedini zna kako izgledam..A i dovoljno je jak da može.. Datum je manje važan,bar meni
zontra A valjda ce doci i neki mladji clanovi. Pa necu valjda ja jedini biti ispod 20, a vi svi 25+ ili 30+
Solid_Snake Pa necu valjda ja jedini biti ispod 20, a vi svi 25+ ili 30+ Brzo godine leteSorryyyyyyy neću više, ne mogu si pomoći kad imaš tako legendaran gif
zontra I dogodilo se! Ucenik je presao ucitelja!!Ako se sjecas, prije par mjeseci sam u Blebetaonici rekao kako imas legendarne GIF-ove i kako cu ih ja pocet cesce upotrebljavat
ThaUrban I dalje nesmijem (puno) popit, ali sam definitivno za :)Ak doletiš bumo standardno ko i prošli put.
Fico Kladim se da će Solid Snake iskoristiti taj gif još dva puta do kraja dana ZoNTrA CroZac_Drake, ti i ja ćemo biti juniori
Tuhy I dalje nesmijem (puno) popit, ali sam definitivno za :)Ak doletiš bumo standardno ko i prošli put.Meni je ono inače zagrijavanje...aj jbg, zdrav život, nema alkohola i slična sranja me peru u zadnje vrijeme...
viper89 I dalje nesmijem (puno) popit, ali sam definitivno za :)Ak doletiš bumo standardno ko i prošli put.Meni je ono inače zagrijavanje...aj jbg, zdrav život, nema alkohola i slična sranja me peru u zadnje vrijeme...
Solid_Snake Bio je prije par mjeseci prijedlog da na ovu temu stavimo SERIOUS tag Može se reći da je taj prijedlog "odletio"