renda Nemojte mi razora,covjek je legenda,upoznali se,popricali,nasmijali se,ogovarali Tuhya i sve super ;)
fensisuperstar de kakve ste pizde. a znate dobro da ja volim potegnut flašu! Jebiga imam qrac od mobitela. nisam ja kriv što google maps nemoze jebeni gps učitati bez da jede megabajte kao što qrva jede qrac. :(((renda <3 kralju!
renda A jebiga,treba i radit,poslovodje nemaju luksuz za vikend bit na gaming sajmu ;)Ma imal sam posla neocekivanog,a dogovoril se s razorom za cugu i sve propalo,al bar se upotnali i drago mi da jesmo jer je decko stvarno ljudina :)
Nocna_Mandragora Ajmo neki novi meeting organizirati! Ima li zainteresiranih za neko predblagdansko okupljanje u Zagrebu? :)
Fico A ako će imenjak ići, morat ću i ja... Da bude totalna zbunjenost kad se ne zna kojem Filipu se obraćate
Icek Ajmo neki novi meeting organizirati! Ima li zainteresiranih za neko predblagdansko okupljanje u Zagrebu? :) Okupljanje sa razmjenom božićnih poklona. Svako donese neku sitnicu zamotanu, sve se stavi u košaru, promiješa i svatko vadi random stvar.