Deca ovako , postavio sam anketu u kojoj se treba odabrati mjesto zločina 
Opcije su Medvedgrad i Metropolis pa kako glasa većina tamo se ide..
Link od Metropolisa imate u temi a od Medvedgrada tražite sami ako niste bili.
Istek ankete je u petak tj.dan prije tako da se lakše dogovori gdje i kad se nađemo.
Btw pošto ne pijem alkohol i imam auto četvero može samnom ako je potrebno.
Također vas mogu skupljati po raznim kolodvorima itd. :

#ffameetinguživo

FensiSuperstar
Icek™
Zero
Tuhy
Flipper
ThaUrban
persona user
Fenix
maximalni
viper89

Edit- anketa je vidljiva tek nakon isteka a članovi koji ne dolaze se mole da ne sudjeluju u istoj.

Tko će sve biti na sajmu u subotu?

Oko 6-7
Možemo se u boxu dogovoriti za detalje :

Ja ću bit na sajmu.

Nisam glasao, ako nekom treba glas nek se javi.

Mi smo danas imali generalnu probu za subotu, i dog smo se da bi to trebalo biti otprilike ovako:

Posto nas nema puno, najbolje da svi taj dan preko foruma budemo u kontaktu (tko nema mobilnog interneta danas?), pa se dogovorimo kad vam najbolje pase da se najdemo na sajmu i kad vam najbolje pase da se pokupimo i otidjemo gdje zelimo. Nema smisla raditi neke rezervacije...

A ako ipak zelite neki fiksni plan, onda mozemo staviti fiksno vrijeme u 20 pred velesajmom pa se svi skupa zaputimo gdje zelimo.

Mi smo danas imali generalnu probu za subotu, i dog smo se da bi to trebalo biti otprilike ovako:

Posto nas nema puno, najbolje da svi taj dan preko foruma budemo u kontaktu (tko nema mobilnog interneta danas?), pa se dogovorimo kad vam najbolje pase da se najdemo na sajmu i kad vam najbolje pase da se pokupimo i otidjemo gdje zelimo. Nema smisla raditi neke rezervacije...

A ako ipak zelite neki fiksni plan, onda mozemo staviti fiksno vrijeme u 20 pred velesajmom pa se svi skupa zaputimo gdje zelimo.
Ja nemam mobilni internet...:)

Ja nemam mobilni internet...:)
Isto.

Shame on you Fenix.

Posaljite administraciji brojeve telefona, pa kad ovi odluce kako i šta, nek samo svima vama posalju Poruke za vrijeme i lokaciju i problem rijesen.

Zao mi je sto necu moci ucestvovati u tom meetingu, ali vam svima zelim puno dobre zabave, price i popijenih piva.

I ne zaboravite se slikati !

Boss, I'm at LZ.

Sutra će sa mnom biti Ambivalent, Buz vjerojatno dolazi navečer (pod uvjetom da znamo gdje idemo), a kauboj će biti od negdje podneva, i to par sati, s obzirom da putuje s faksom. Koliko sam se čuo s njima,  Nocna i Persona dolaze na sajam u 17h. Fensi i ostali su valjda tu negdje...

Kako stvari stoje,  čini se da je Metropolis ipak najbolja opcija.: )

...onda mozemo staviti fiksno vrijeme u 20 pred velesajmom pa se svi skupa zaputimo gdje zelimo.
ja sam za ovo. ako netko dođe ranije, lovimo se po sajmu.

edit:

Flipper dolaziš?

Dabar® što se s tobom desilo?

Lexie tebe ni isto bilo lijepo vidjet

Ako sam dobro razumio na radiju, danas ce u Metropolisu biti meksicka vecer. Eto do znate.

A mislio sam si zadnjih dana da dodjem, ali jbg, kad mi je u ponedjeljak prvi kolokvij pa cu vise manje cijeli vikend provest uceci.

pa ponesi knjige, svi ćemo ti pomoći ;)

Hehe, a u 3 ujutro bi bili najproduktivniji.

Ako sam dobro razumio na radiju, danas ce u Metropolisu biti meksicka vecer. Eto do znate.
Znači pije se tequila.

maximalni ja sam na djevojačkoj (ne svojoj  ), tako da ne računajte na mene.  :

eto, baš danas svi imaju godišnjice, djevojačke, vikende s curom, ostale bizarne probleme i dogovore. inače bi svi sigurno došli.

ako je itko zainteresiran, osim onih s kojima sam se čuo, nek mi na PM pukne broj moba, pa mu javim(o) kamo namjeravamo.

onaj Metropolis što je dabar predlagao nije uopće loše rješenje, blizu je i radi do 4 ujutro