Dabre,radim do 23.00 al planiram navratit na cugu...sto se tice sajma,idem sigurno s zenom na interliber,na reboot vjerovatno ne,svaki pit se razocaram
FFA meeting
Ja dolazim u subotu na sajam po ps4(valjda ću ga moć odmah uzet kad me izvuku?), pa bi se pridružio druženju navečer/čekanju busa ujutro...
Evo ga ovo je neka moja vizija te pričeStolovi mi izgledaju maleni i neudobni, moja vizija je bila neka prava klošarska birtija/taverna sa dugačkim drvenim stolovima i kikirikijem u ljusci...
http://www.metropolisklub.hr/
Od mene za sad izgleda nista, nemam prijevoz, jbat ga.
dabre, malo sam ti editirao prvi post. prekrizio one koji ne dolaze.
malo nas je pa ne treba nikakva posebna rezervacija.
novi prijedlog: subota, 21h, pivnica medvedgrad
ja mogu ugostit dvojicu/trojicu koji nisu iz zagreba - Icek™ Flipper netko?
#ffameetinguživo
Tko ne dojde, govno je
Jednostavno nema isprika za fakseve, putovanja, krstitke, gledanje romanticnih filmova s curom/deckom..
Ja baš sinoć razgovarao sa boljom polovicom, zbog posla će nam ovaj vikend biti jedini slobodni vikend unazad dva mjeseca i unaprijed barem još toliko. Jedino ako je nagovorim da idemo skupa u ZG na Infogamer pa je poslije ostavim kod njene sestre Iako, kad razmišljam o tome, taj prijedlog bi mogao pokrenuti dobru staru priču "i tako je počela nova svađa"
Ja baš sinoć razgovarao sa boljom polovicom, zbog posla će nam ovaj vikend biti jedini slobodni vikend unazad dva mjeseca i unaprijed barem još toliko. Jedino ako je nagovorim da idemo skupa u ZG na Infogamer pa je poslije ostavim kod njene sestre Iako, kad razmišljam o tome, taj prijedlog bi mogao pokrenuti dobru staru priču "i tako je počela nova svađa"Trebaš curu navuć na igranje tako da ona tebe vuče na sajam, a ne ti nju
Pa igra sa mnom platformere na WiiU u coopu, tako da je i to big deal. Ali teško od nje gejmerice, pogotovo ne one koja po sajmovima i mitinzima ide. Nije to njen cup of tea
novi prijedlog: subota, 21h, pivnica medvedgradProvjereno dobro, iako i Metropolis izgleda odlično (nisam tamo bio).
Ja dolazim u petak, kako stvari stoje. Ostat ću do nedjelje pa kontam da će biti vremena za sve. JFYI, ostajem kod sebe () budući da tamo imam 2 stana (jedan je poslovni prostor, nenamješten), pa mogu primiti još nekoga (makar ne znam hoće li i kako ići ova i ona dva slavonska pizduna Flipper i kauboj: p). Jedini problem je što u stanovima još nije u potpunosti riješeno grijanje (planirana je ugradnja centralnog, ali trenutno su tamo 2 grijalice ako se ne varam). Kažu da će biti toplo, pa ne bi trebalo biti problema ionako, ako netko treba samo prespavati.
Uglavnom, vidimo se. :
maximalni
Molim te samo ne u pivnicu, mrzim kad sam negdje na cugi i ne čujem što čovjek dva mjesta od mene priča. Najgore ikad.
U Metropolisu nisam siguran jesam ikad bio, ali ako nema previše ljudi ili nije glasno ja sam za.
[deleted]
Ja dolazim pa makar mi bilo zadnje.
Max hvala za update..
A što se tice lokacije idem onom narodnom :
Kud svi tud i mali dabar
#ffameetinguživo
A zaš ja nisam na listi? Čiju curu kolumnisticu sam uvrijedio? :
[deleted]
Ničiju
Na popisu si.
Sorry kaj kasnim :)
[deleted]
Isprika i na kašnjenju sa popisom i sa neurednim prvim postom
Sadašnja situacija je ovakva i kako bi Fenix rekao #konedodegovnoje
Evo popisa i tu
#ffameetinguživo
FensiSuperstar
Icek™
Zero
Tuhy
Flipper
ThaUrban
persona user
Fenix
maximalni
viper89
I malo ja
Ok.
Zero možda bi ja malo odspavao u nekom od tih tvojih stanova....
Sad sam i ja dobio volju za (pre)spavanjem
Meanwhile, neki članovi mi dolaze u dućan, igraju se dugoprstića sa Pipboy editionom, pa ih novopečeni vlasnik šizofrenično udaljava od istog...
Eh, administracijo...
persona user - ako možeš lumpovati i zapaliti barem pola grada (metaforički, jel), onda nema mjesta za brigu da ćeš ostati na klupici u parku. Ja očekujem nešto u stilu Mamurluka, znači što manje spavanja, to bolje.: p Prošle godine je bilo čak i ok.
persona user - ako možeš lumpovati i zapaliti barem pola grada (metaforički, jel), onda nema mjesta za brigu da ćeš ostati na klupici u parku. Ja očekujem nešto u stilu Mamurluka, znači što manje spavanja, to bolje.: p Prošle godine je bilo čak i ok.Ha čuj ja sam ti već striček u godinama, teško se mamurluk podnosi, ali to kažem svaki put kad dođem u 5 ujutro doma Potrudit ću se, ali računaj da sam ja već od tri pive
krećem za jedno 2 sata u zg.
099 7646 723 ako netko hoce na cugu
099 7646 723 ako netko hoce na cuguFensi: Ko je?
---: Do you like scary movies?