maximalni plan je da se nađemo oko 18 i 30 na tomislavcu.ako se netko u zadnji čas predomisli i odluči doći, nek se javi s brojem moba meni ili Dabar® pa da imaju detalje u slučaju da dolaze kasnije.
[deleted] Ako je lakše imate i WA grupu.Moj broj je 0912111116Pa ako netko od dolaznika slučajno nije u grupi nek pošalje sms da ga dodam.I da vidimo se večeras 8)Fenix nadam se da si ovih dana vježbao pošto očekujem ono romantično klizanje..Samo zbog toga i dolazim
[deleted] Ovako stoje stvariMalo nas je al nas ima ThaUrban maximalni Fenix Noćna Mandragora ZoNTrA Tzereen
Fenix Ekipa, ja palim pilu i vozim 60km da vas vidim. Nemojte zeznut, pogotovo vi sto imate 10 minuta tramvajem do Tomislavca
zontra Ekipa, ja palim pilu i vozim 60km da vas vidim. Nemojte zeznut, pogotovo vi sto imate 10 minuta tramvajem do Tomislavca Meni treba nesto vise. Pjeske :
zontra Kak je bilo, pričajte. Jeste se napili, jeste j*bali?Dozivotno ces zalit sto jucer nisi bio ;)
resident_evil resident_evil si sutra u Zg? svrati na meet ako stigneš. da čujemo dojmove o SW iz prve ruke.Nisam već par dana bio na forumu, tek sam sad vidio poruku. Bio sam u sub i ned u ZG. Nex time..
fensisuperstar ja sam trebao doći na terapiju u ZG međutim dobil sam virozu i mogu se jebat.Izgleda da ću provesti Novu godinu kući sa curom u krevetu.U njoj.: