Tzereen Hej, mene nije ni ovdje bilo dugo, sad dobim mention na mail.Ne znam baš sa vremenom u zadnje vrijeme, ali možga ovaj put i skombiniram nešto. Probat ću!
Zero naravno, i ostali izvan zagreba su i više nego dobro došli.Zero FensiSuperstar Icek™ Flipper i ostali kojih se nisam sjetioDošao bih, ali nije mi zgodno u ovo vrijeme. Sljedeći put na proljeće ili ljeto dođem u ZG, čak i ako ne bude većeg okupljanja. :
[deleted] #ffameetinguživoS obzirom da je Advent u gradu možda da se podružimo malo vani pa kud nas put dalje odvede???To je najbolje čeg se mogu sjetitiRačunam da meeting poćinje u 18 pa do 19 ko dođe , dođe a ako ideja o boravku vani prođe lakše će nas se moć locirati.Ovo su potvrđeniThaUrbanmaximalnidanex83Fenixviper89Dabar® Noćna Mandragora Tuhy Ambivalent_ buz ZoNTrA Tzereen Lepi18 Lepi97 F_i_C_O ?Molim cjenjene kolege da se očituju čisto da ih dodam na spisak.,Sve daljnje sugestije oko mjesta meetinga također slobodno napišite u temi
maximalni što se mene tiče, može Advent. a i vrijeme mi odgovara. tko ne može tak rano, lako nas negdje ulovi
Tzereen Ljudi, rado bi potvrdio 100%, al mogu samo 80%. Možda ću morat prema Zaboku.Htio bi vas vidjeti, to je istina, nisam još nikog osim Lepog upoznao :)
ambivalent_ #ffameetinguživoS obzirom da je Advent u gradu možda da se podružimo malo vani pa kud nas put dalje odvede???To je najbolje čeg se mogu sjetitiRačunam da meeting poćinje u 18 pa do 19 ko dođe , dođe a ako ideja o boravku vani prođe lakše će nas se moć locirati.Ovo su potvrđeniThaUrbanmaximalnidanex83Fenixviper89Dabar® Noćna Mandragora Tuhy Ambivalent_ buz ZoNTrA Tzereen Lepi18 Lepi97 F_i_C_O ?Molim cjenjene kolege da se očituju čisto da ih dodam na spisak.,Sve daljnje sugestije oko mjesta meetinga također slobodno napišite u temiNisam siguran za ovu subotu. Naknadno se javim u temu.
buz Ne znam gospodo, u to doba sam obicno balls deep u svojoj djevojci. Ja sam glasao za opciju 12.12. jer je taj dan bila frendici na promociji, ovaj vikend je free tak da ce me opet maltretirat. Ako se necu s njom nalazit navratit cu mos def. :*
buz Pa ja se želim maknut malo od nje. A ne znam kolko bi bila za opciju da se nalazi sa strenđerima, a kak je počela radit prek tjedna se više ne vidimo pa je vikend za nas rezerviran. Velim, ak se dogovorite nekaj konkretno probat ću ili doć prije pa kasnije s njom ili je se ranije riješit malo. :)
maximalni resident_evil si sutra u Zg? svrati na meet ako stigneš. da čujemo dojmove o SW iz prve ruke.