Teško je tu bit pametan. Dosta ovisi kakva mjuza, koliko glasno i što preferirate. JBL sve što sam čuo bilo je izvanredno, čak i ta mala govanca udaraju. Ali, to je bio neki model od prije par godina, ima ga buraz i baš sam se iznenadio koliko je dobar. Nove nisam pratio.

Meni je npr pasivni zvučnik bolji jer sam se naviknuo na taj sound, dok sam teško prihvatio Krk Rokit 6 aktivne, ali sad su mi odlični (nema veze s postom iznad, samo gruntam).

• Uređivano

Tzereen

Jbl xtreme 4 san cuo uzivo i nije mi se svidio.

A to je manji zvucnik pa me ne zanima jer kazem iman flex koji je dovoljan kao mali zvucnik.

Tzereen Znam da se radi o snimci mikrofonom pa se sluša na YouTube videu, ali baš loše.

Opcenito ovaj lik ima ocajan snimak zvuka ako zelis nesto poslusati.

https://youtube.com/@newstufftv2?si=GswTNAvQxDAq0qTy

Ovaj tu ima super videa i kad stavis slusalice bas dobro mozes cuti i ocjeniti.

I njemu je ult7 najbolji

Meni kod ult7 izgled nije bas nesto i za nositi ga cini mi se kilavo

Kad ste u zvučnicima…treba mi najjeftiniji bluetooth koji svijetli i mijenja boje. Zvuk mi nebitan, samo da se čuju pjesmice donekle. 😃 Sin se hipnotizira kad negdje idemo na rođendan pa tamo vidi zvučnik kako svijetli.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Flipper Razbi xbox ali do te mjere da jos samo svijetli - i sve si rešio

mjesec kasnije
    • Uređivano

Prodao san svog Bose soundlink flexa i uzeo ovo

mjesec kasnije

montoya

Ako neces puno love ok je

Ako ces dati vise

Sony, jbl, bose…

Budu i akcije i sve pa poprati malo

Ja imam Soundcore in-ear sluske vec par godina i odusevljen sam s njima, neusporedivo bolje od jbl-a koje sam isto imao a cijena im je bila ista!

moschus imal sam i ja Soundcore Spirit Pro i super su bile. Ali neusporedivo sa OnPlus Buds 3 koje imam sad.

Miro 100 mi je limit, a čujem dosta toga dobrog o tom modelu - kojeg sam sa službene stranice kupil na prošli Black Friday, da bi nakon mjesec dana dobil refund jer ih još nisu imali na lageru.

Dobil sam 10% na sljedeću kupnju, tak da bi išlo 10€ dole ak mi odobre…

montoya

Najbolje ti je poci negdi di mores probati pa na svoje usi cujes.

Od manjih zvucnika Bose Flex je perfekcija imao san 1 i prodao ga frendu za 80e

https://www.mall.hr/prijenosni-zvucnici-vanjski/bose-soundlink-flex-ii-bluetooth-zvocnik-sandstone?utm_source%5B%5D=google&utm_source%5B%5D=google&utm_medium%5B%5D=cpc&utm_medium%5B%5D=cpc&utm_campaign%5B%5D=ED%3EPRF%3ESERP%3EAudio%3EDSA%3EPROD&utm_campaign%5B%5D=19344631908&ev_adgr=MALL.HR%20%3E%20Audio-video%20%3E%20Prijenosni%20zvu%C4%8Dnici%20%3E%20Vanjski&ev_campaign_id=19344631908&utm_content=144919043979&gad_source=1&gad_campaignid=19344631908&gclid=Cj0KCQjw64jDBhDXARIsABkk8J579vyCGmFpwqUUnD_i8D0D-uAcUCRO8FQYcGSrg54XE7sPta_Bd8MaAvQEEALw_wcB

Flex 2 je nedavno izasa ali cijena je paprene 180e

Di god san ga nosio ljudi su se cudili kako ima dobar zvuk.

Sad iman jbl Xtreme 4 to je vec veci zvucnik ali je brutalno dobar.

Od tih jeftinijih imas Anker, Earfun i jos jedan ali ne sican se ime.

Od marki Marshal, Sony Jbl, Bose

Sony ult3 je dosta dobar ali sto 180e

Kazem ti moras poslusati i odabrati, ali ako i ne poslusas a kupis Ankera opet ce to biti top jer sigurno kraj njega neces imati drugog pa da mores uspoređivati sto je bolje

Mene moj Sony XB33 i poslije 5 godina služi besprijekorno. Baterija ubija i dalje. Bez trunkice distorzije zvuka, zvučnici zdravi kao od prvog dana.

Ne mogu a da ga ne preporučim svakome, a nije ni skup mnogo.