Jel igra itko?
Ja se ne mičem od proklete igre.
Mislio sam da sam raskrstio sa tučnjavama, ne znam ni sam zašto sam ga kupio, a sad mi je samo žao što ne mogu pljunut lovu za Premium ili Collectors Edition. Upravo sam gledo unboxing na YT i mogo bi nekog ubit za taj paket, boleština od Steelbooka i Scorpionove maske.
Krivulja učenja je ogromna , i ja sam nakon nekih 50-60 sati još balavo derle. Prošo sam sve tutoriale, ali iskusni igrači u onlineu me i dalje sastavljaju sa zemljom.
Doduše, pomak mi je očit, te s guštom kažnjavam neiskusnije od mene i ona smeća koji samo forsiraju napad - dva jer ne znaju niš drugo.
Bilo je i odličnih mečeva u onlineu, većina igrača je oke. Ono što neki izvode sa neprekinutim slijedom komboa je za sjedit i plakat.
Noob Saibot mi je main i od njega se ne mičem.
Nisam igro ništa iz serijala dobrih 15 godina, ako ne i više. Očito sam propustio previše.
Onaj Krypt mi je fora, ostale mi samo za otključati dvije sobe u Shang Tsungovoj odaji. Treba pošteno izgrindat za to, ali neće mi bit problem, hoću one najrjeđe skinove za Saibota. Nema ni trofeja za to (kao ni za ranked mečeve u onlineu), a mene nije briga, heh, samo da je igrat.