DarkPunisher Mislim da u zivotu nisam bio ovako nahajpan na neku tabacinu. Volim i Tekken i ulupo sam u njega vjerojatno i vise sati nego u MK, al MK je za mene jedna skroz druga dimenzija.
Brijac Ja ne razumijem te tabačine tipa Tekken 1, 2, 3... a isto tako i MK ili Soul Calibur.. pa to je sve isto osim grafike, bio prvi ili deseti nastavak?
zerobrun before: "Official Kotal Kahn Reveal Trailer"https://www.youtube.com/watch?v=H3FqG2Cfpk4after: don't you mean Jacqui Briggs Reveal Trailer ?
Fenix Dobili smo kod za betu koja ide idući tjedan. Pa ako netko treba neka se javi, a još bolje i ako napiše neki osvrt na portal.Isto vrijedi i za recenziju, jer dobiti ćemo igru.
kplusmortadela Ako nije bed, ja bi htio probat betu, vidio sam da je radbrad uplodao vec video MK11 bete, playable charovi su zasad Skarlet,Baraka i Scorpion.
DarkPunisher Odigrao malo betu, na pocetku mi je uzasno sporo djelovalo ali treba se naviknut.Grafa je ubojica bas. Trebaju i dash ubrzat jer je prespor ali brijem da su najavili da ce final build imat brzi dash.
someone Nisam fighting fan ali obozavam gledati ove MK videe. Kako bolesno to sve izgleda ajme, ovi u Netherrealmu su bogovi po pitanju animacija i opcenitog prikaza igre.