Tzereen ako dode kupon dat cu ga tebi, jer ja sam mislio opet kupit BF1 i Battlefront 2, necu se posvetit Destinyu
Računalne komponente i problemi
Thanks buddy!!
Ja se šalio, pa neš mi poklanjat 400kn.
Zapravo je free Nvidia poklanja
Pokloni covjeku destiny i vrati se na Bf1 da se zagrijes za Battlefront 2
To cu i napraviti! :
U HGSpotu GTX 1080 G1 trenutno na 25% popusta - 4838kn.
Instalirao si sinoć sistem, reko malo da osvježim si laptop, i sad treba da instaliram programe koje koristim.
Kad sam skino VLC player, i pošao da instaliram, stalno mi izbacuje ovaj error i nema šanse da mogu instalirati.
Koristim 10ku 64 bit, i sve sam pokušao, svaku verziju VLCa skinuti (i 32 i 64).
I pokušao sam i sa druge particije da pokrenem instalaciju. Pokrene je čak, ali čim kliknem na Install, izbaci mi da je VLC player već pokrenut u Task Manageru, i onda samo izađe iz instalacije.
Neko rješenje?
To znaci da imas koruptani installer koji ne moze verificirati sam sebe. E sad , prva stvar je najbitnija, a to je s kojim pretrazivacem si skinuo taj installer VLC Playera? Ako je Edge, onda ti je upitna i kvaliteta tog sustava koji si stavio, pa moj prvi prijedlog je da pokusas s Mozillom ili Chromeom
Prvo sa Edge-om, onda sa Chrome-om.
Od kud ti taj Windows 10?
Šaljem na PM link.
A sinoć sam ga manuelno Updateovao na ovaj zadnji Creators Update.
To je prastaro, a azuriranje Creatorsa je katastrofa na laptopima. Inace mozes potpuno legalno preuzeti Windows s Microsoftove stranice.
Preuzmi ovaj alat:
https://www.microsoft.com/hr-hr/software-download/windows10
I pokreni ga kao admin, te odaberi Create installation media for another PC, makni kvacicu s Use recommended options for this PC i nakon toga si odaberi koju verziju Windowsa zelis preuzeti.
I kaj, sve nanovo da radim?
Nemam pojma zasto ti NSIS ne radi, to je obican installer, a njime upravlja OS. ili je download sjeban i koruptan (na oba pretrazivaca) ili ti je ta verzija OS govno koruptano
Ništa onda, radim na novo kako si mi rekao, pa javim rezultate.
Ahahahahah! Skini direktno Win na disk i onda rucno napravi bootabilni stick
pokrenes CMD kao admin
1. diskpart
2. list disk
3. sel disk 1 (ako je stick disk 1)
4. clean
5. create partition primary
6. format fs=ntfs quick
7. active
8.exit
9.exit
I onda kopiraj odnosno extrcataj Win.iso na stick
Mislim da mi je lakse pitati ima li kakva zamjena za VLC, nego sto mi se vise da zajebavat sa sistemima.
Jebem ti laptop, do 2 sam sinoc cekao da updatea creators update, godina mu trebala.
Samo cu ga džaba hitit niz ulicu, a malo mi fali.
Meni je isto windowsa dosta, 2 godine star laptop, nije neka zvijer, al nije ni smeće. i5 5200 procesor, 6GB RAM-a, a spor je ko kurac. HDD nije pretrpan i nemam milijun programa. Dođe mi da dignem kredit na 7 godina i uzmem Macbook.