Moraju staviti što jače grafičke da ne bi bilo bottlenecka, normalno da neće staviti rx480.
INTEL, AMD, ARM... procesori
zato su na konfi i stavili 2x 480
IvanCROsemo stavili su dvije TitanX jer treba vrtiti BF1 u nativnih 4K iznad 90 fpsa! A AMD nema takvu grafu...
Nemaju i nije ih sram priznat, nego sad sam se sjetio koliko ovo znači i za sljedeće konzole, dobre cijene čipova, nizak TDP, ako 2019. izađu nove konzole mislim da bi mogli vidjeti ryzen u njima.
Da, znaci bit ce posten skok (za konzole) po pitanju CPUa u usporedbi s jaguarom
Da, znaci bit ce posten skok (za konzole) po pitanju CPUa u usporedbi s jaguaromDrzim fige
Nedavno sam vidio nekog lika na youtube kako svrsava kako ce ryzen bit vec u scorpio kako ce tu plakanja bit kad bude overclockan Jaguar (sto sam govorio od starta).
Mislim da je prekasno za Ryzen u Scorpiu, cisto zbog masovne proizvodnje. Ali nikad ne znas kod Microsofta...
A nije ni samo to vec i pitanje cijene i compatibilitya s OG xboxom. Koliko god da je ista arhitektura opet su ograniceni sta mogu staviti unutra, pogotovo kad ce ih originalni xbox one drzati, a znamo kako je ta konzola dizajnirana oko esrama (za koji se prica da je izbacen u scorpio ali igre se moraju dizajnirati oko toga da og xbox i dalje ima esram).
Jer ako ce ugurat 6tflops gpu koji ce im ajde pruziti taj fokus na 4K ili fake 4K (checkerboard ili sparse rendering kako se vec prica) kako onda ugurat i recimo cpu od 300 dolara. Ajde mogu se isprsit za graficku al opet ne smiju probit 500 dolara ili ce failat. AMD je i sam najavio mobilne cpu ryzena tek kasnije u 2017 kako ce to stic ugurat u scorpio koji ce uskoro biti finaliziran.
Ali Scorpio nece imati mobilnu verziju Jaguara, niti ce to biti slucaj u eventualno buducoj konzoli s Ryzenom. Radi se samo o modificiranoj desktop varijanti. Ta cijena od 300 dolara se odnosi samo na predstavljeni desktop proizvod. Onaj koji ide u konzole moze biti jefitniji. Nema pakovanja, distribucije, marketinga, socketa, OC moda i slicno.
Kreces opet na MMOe?
AMD se vratio, ali s jednim velikim ALI...
http://www.pcworld.com/article/3176191/computers/ryzen-review-amd-is-back.html
Spavas li mirno FensiSuperstar
Naime, Ryzen je dosad testiran s TitanX i GTX 1080 karticama, pri ultra postavkama na 2K ili 4K. A sto se dogada s 1080p gamingom i slabijim grafama? Rezultati bi vas mogli iznenaditi. Ryzen je los u tom pogledu. AMD se trenutno pravda da nedostaje opstimizacije i supporta od strane devova.
Usporedba s starim i7-3570K procesorom i grafom RX 480 na obje konfe
Ryzen, more like Fallen :
: :
https://www.youtube.com/watch?v=9wJQEHNYE7M
I opet Linus je testirao 4K... Nesto ne stima na 1080 i slabijim grafickama, odnosno normalnim grafama, jer 1080 i Titan su vanserijske.
http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/4055-stigao-je-amd-ryzen-a-intelovi-procesori-su-i-dalje-na-vrhu
Stvar je u tome da u svim cpu benchmarkovima i rendering tesovima ti procesori rasturaju i bolji su od svih intelovih 4/8 i u rangu 6900k koji je $1000, tako da ne bih rekao da nešto nije u redu, jednostavno nisu sve igre isto optimizirane, pa 4/8 7700k u 99% slučajeva isto ima bolje performanse nego taj 6900k koje je 8/16, u današnjim igrama ide clock speed>cores.