fensisuperstar a sto s igrama koje ne podrzavaju super resolution kada izade?
Ja se ipak drzim 80% trzista i daleko veceg broja igara koje ce imati tu podrsku.
Boli mene kurac za tvoj PoE 😂
Nisi ti nista pogrijesio, ali ne lazu ni clanci koji govore da ne znamo nista o tom techu AMDa i da tog techa trenutno NEMA. Ne postoji, u razvoju je. To je moj dokaz i bez memea ili gifa

chono7 a sto s igrama koje ne podrzavaju super resolution kada izade?

Apsolutno isto. Ako nešto ima ok ali ako ne podržava onda kurac. Ali realno mali broj igara podržava DLSS. Na kraju taj je DLSS bitniji kod low end grafa nego kod high end grafa. Realno.

chono7 Boli mene kurac za tvoj PoE

pričaš o najbolje ARPGU na svijetu. Fakoff 😃

chono7 Nisi ti nista pogrijesio

Filter upaljen. Gif spreman. Polijećemo!
    Giphy - Lets Go Yes GIF by Chelsea FC

fensisuperstar na modernijim i novijim dx12 naslovima je. Nativno 4k uz RT ima daleko slabije rezultate od RT i dlss

koe ste vi legende 🤣

meni je drago da se AMD gura u high end. do sada su ionako bili kraljevi mid sektora.

maverick mislim da se nekima dize kosa na glavi

onima koji neke igre neće igrati na nekim "proizvodima" u 60 fpsa i 4k

😃
        😃
        1 / 2
        a to nisu ni amd ni vidia

😃

maverick AMD do nedavno nije bio kralj bilo čega. Skoro su bankrotirali zbog FX procesora. 😆

Čitam komentarepo fejsu. Od Nvidia najave i memeova "OMG AMD IS DEAD" do opravdanja "6900xt had Rage mode on" (1000-1500 right?), nije loš launch s obzirom da dolazi od ljudi koji će sebi pronaći bilo kakvo opravdanje da MORAJU kupiti Nvidia.

Što se tiče cijene, 6800 i 6800XT savršene dok traje Nvidia shortage, u budućnosti to ide niže.

Tako nekako. Makar ne znam kako ti se dalo ići čitati komentare Nvidiota.

Heat ne kuzim, sada smo dobili sto smo prizeljkivali, konkurenciju u high endu, a ni to nije dobro pojedincima. Cijene ce sigurno ici dolje.

chono7 Kako ne kužiš, neki prijete smrću zbog odgode Cyberpunka. Nismo svi FFA master race.

Heat ma takvi su bezopasni, bogata klincurija zapadnih zemalja kojima je to glavni problem u zivotu.

Heat 6800 i 6800XT savršene dok traje Nvidia shortage

Ne vidim scenarij u kojem AMD kartice sa ovakim rezultatima NEĆE biti rasprodane iste sekunde.

wooddiebone imat ce isti ili malo manji shortage od Nvidije. Jebiga, stvarno treba cekati novu godinu, pocetak iste

Fakat je dobro vrijeme za bit PC gamer 😁 Samo treba čekat dugo hahahaha.

maverick

Ja bi rekao da je.
                  Konzole su ful robustan i kompaktan sistem na kojem se je uglavnom gušt igrati.
                  Problem su OVE konzole koje trebaju doći i nikakav launch koji će imati.