Zero Cerny je rekao da će AMD koristiti PSSR libraryje u FSR4 i dalje, oba modela su rađena u kooperaciji, kao i druge(i vuduće) tehnologije što je Cerny dosta detaljno objasnio u obom zadnjem velikom intervjuu
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Zero U svakom slučaju dobro što rade obje firme na zajedničkom rješenju, koje bi trebalo biti primjenjivo i na PC-u.
Ova suradnja je ocekivana za dobrobit cjelokupnog gaminga, Sony je jedina konzola koja ima održivost i konstantnost, za Xbox se ne zna u kojem smjeru idu.
Amd sada ima kvalitetan AI hardware za Upscale i RT a dobar balans uloženo/dobiveno je najbitniji, tu ce PS6 briljirati a vjerovatno i buduci Radeon Udna proizvodi.
Zasigurno jedan od načina kako potaknuti ljude da pređu na novu seriju ako su dotad smatrali kako je njihova trenutna "sasvim zadovoljavajuća".
Je, imao sam i ja problem. Po prvi put crash nvidia drivera ikad. Otišla grafička na max ventilator, zacrnio se ekran, i to kod rada u zvučnom programu, drugi put na desktopu. već sam mislio da je to-to.
Nisam još vidio poruku: Nvidia driver has crashed. Uglavnom vratio drajvere, provjerio i kabele za svaki slučaj, i od tad sve ok
somethingwrong Evo i malop s DF-a o tome:
Ja iskreno nisam ni ažurirao drivere od nabave 4070 Ti Super. Nisam igrao ništa novije,pa ono, do tad…čemu?
Zero većinom radi transformer modela za DLSS i PT/RT. Veliki benefiti u tom departmentu
I'm willing to bet Nvidia has started handing off driver coding to their AI
As far as the latest RTX 50 series gaming GPUs are concerned, NVIDIA has been using the GDDR7 modules from Samsung, but the latest report suggests that the company has started accepting memory from SK Hynix as well. As reported by @Zed__Wang, NVIDIA started outsourcing the GDDR7 memory modules from SK Hynix recently, and its RTX 5070 is the first GPU to get these.
Ne bi terbalo imati neko značenje za prosječnog korisnika.
vidim na casekingu 9070xt po 850 eyra, dok su 5080 pale na 1400 eurica
jel mogu cijene jos dolje?
9070xt vjerojatno, 5080 ne.
- Uređivano
5060Ti 16GB je 550 eura kod nas, čak je i ok cijena s obzirom da je fake msrp 430.
Solidna kartica, više za 1080p nego 1440p. I vidim da totalno nije problem staviti 16 GB na karticu nižeg srednjeg razreda, dok se s 5070 cigane na 12 GB kako bi ekipa išla barem na 5070 Ti.
Kakav 1080p, 1440p monitori kreću od 150 eura.