Odlican je novi app od Nvidie, pregledno, minimalno i sve unutra
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
- Uređivano
chono koji novi app?
fensisuperstar nvidia app umjesto experiencea
chono nvidia app umjesto experiencea
Jebate pa to je vani vec mjesecima :-D??
fensisuperstar u beti da, sad je bio 1.0 release
chono pa nije sad izasao. Radi to super vec duze vrijeme :-D
fensisuperstar o majke ti, a jesi naporan
chono kakve to ima veze? pa Nvidia app ti je na svakom patchu bio već mjesecima. Beta ili ne beta svi su ga praktički imali. Ja nemam već duže vrijeme jebeni experience. Tak si ti srao ljudima koji su rekli da scam citizen nije izašao tvrdeći da se alpha/beta ili kako god ga tretiraju može igrati. Jel aplikacija bila dostupna? Je. Kraj priče.
fensisuperstar ti trebas lijekove pod hitno ili zenu da se posvadas malo
chono ja trebam lijekove? O bitch please. Uletiš sa e ovaj NOVI app je fakat dobar. App vani već mjesecima.
ja ti to kažem a ti kao feministica
tEk jE sAdA iZaŠlA oFiŠLiiii kmeee ajde me nemoj jebati
to si isto radio i sa steam family share
To sad radiš i sa lošim reviewima Stalkera 2 koji je bugfest očigledno
Kompa ponekad prihvati da nisi u pravu i tjt. Bit će ti lakše.
Ja nakon pročitane rasprave u dubokom razmišljanju jesam li koristio betu Nvidia appa mjesecima ili nisam.
Mislim da je pitanje na koje bi trebao ponuditi jasan i nedvosmislen odgovor je li app izašao ako ga koristiš već mjesecima?
Zero je li app izašao ako ga koristiš već mjesecima?
Ja samo znam da sam otkad je GF experience izašao, od bete, zadnjih 12 godina sigurno imao svako malo sranje sa njim.
Super za capture videa kome se ne da zajebavati s finim podešavanjem OBSa, ali to šta mi je radio je čudo.
Imao sam slučaj da mi nije htjelo otvoriti Lightworks sa 2,3 projekta na kojima sam duže radio. Prvo sam posumnjao u gfx drivere , ali bio je problem u "Experienceu". Nije se htio updateati, no matter what . Morao sam revertati gfx drivere na 5 verzija unazad, iskopati legacy installer od experienca da bi uopće updateao na novu verziju, vratiti drivere i tek onda je proradilo.
Experience. Fuck.
- Uređivano
fensisuperstar o cemu ti pricas? napisao sam u temi da je novi app odlican, ti uletis da je to vani vec neko vrijeme, ja napisem je, ali u beti, sugerirajuci na to da ne koristim betu, vec release verziju. I ti onda meni seres da sam ja u krivu?? I ne samo to, nego me i napadas i pokusavas uspostavit neku dominaciju kako si ti super i krasan jer to koristis neko vrijeme! Daj Fensi odrasti, vrijeme je…
To isto radis sa diablo, poe, hardwareom, politickim temama, random…. Zapravo sa svime
Zero ono, nisam(iz razumljivih razloga) pratio Intel GPUe, ali 220-250 dolara. Hmmmmmmm
I da samo ptimjetim, vrlo interesantan izbor sa PR strane nazvati GPU b580.
Zvuči mi skoro kao matična.
Alo GPU mora imati bat jedan X u nazivu. GTX , RTX, Titan X, RX, XFX RX
Mogli su ići sa GXi 580 K. Roba.