chono kakav jebeni alfa.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
fensisuperstar misliš alkoholičar, ha top
- Uređivano
Brijac gdje si uzeo? Pitam za frenda
Uzeo polovno od lika koji ju je dobio novu sa servisa, a sad zašto je odlučio dati ispod cijene nemam pojma.
Brijac brate ti si največi guzičar za te akcije za forumu odeš na te prodajne sajtove kupiš stvari za 98% popusta, nove grafičke ispod cijene.
jebemu sunce đe ih nanjušiš sunce ti jebem!
A i nisu toliko skuplje. Mislio sam da su bliže €800.
Vidio sam to, nije loša cijena s obzirom da su u Njemačkoj oko 640€, ali GamerShop nije do sad imao grafe pa nikad nisam ni provjeravao, ali nisam siguran da bi uopće uzeo od njih jer mi nisu nešto provjereni što se tiče garancije i reklamacija.
Ova moja je iz Future, a s njima imam najviše iskustva i sva pozitivna pa mi je to veliki plus.
Dobro si prešel u svakom slučaju. Inače RTX 4070 super je jača od 4070ti u ray tracingu radi više jezgri.
Ništa strašno ali jeste.
- Uređivano
Da, izgleda da su rezultati, barem što se tiče Cyberpunka, tu negdje. Znači Frame Generator, Path Tracing i sve ultra na 1440p daje 70-100 FPS-a na ovako random lokacijama i vožnjom po gradu. Vjerujem da ima lokacija gdje bi to išlo niže, ali stvarno impresivno s obzirom da imam R5 5600. Temperature ove MSI Ventus 2X isto nisu tako loše kao što sam čitao po netu, hotspot mi je 80C, a sam GPU 70C sa samo 46% dan speed-a . Čitao sam da hotspot nekima kod ovog modela ide puno više, no i da može ići do tipa 105C.
Moram malo baciti oko na tutoriale za undervoltanje da probam nešto srediti ako ide.
Nadam se da će to postati standard na PS6 i next xboxu.
Možda ne path tracing ali ray tracing visoke rezolucije refleksija i sjena svakako u svim igrama.
Nvidia uvijek gura tehnologiju naprijed, dostupna je svima odmah ali za visoku cifru do kad ne postane cijenovno pristupačna.
pravednik ma bit će i prije, zadnjih godina ono šta me najviše raduje u gamingu što developeri uz pomoć novih alata mogu bolje prenijeti svoju kreativnu viziju. 3D zvuk, ray traced GI, seamless loading/tranzicije u cutscene, kompleksne animacije i high-res texture itd. jako pomažu kod atmosfere u igrama/ ne moraju gubiti vrijeme na workarounde da postignu umjetnički/željeni efekat. Recimo Alan Wake2, TLOU2, Death Stranding, Cyberpunk, GOW R, itd. jako profitiraju od novih tehnologija i zasigurno bi bile lošije igre da tih tehnologija nema.
chono prije 9 dana je tek odobren standard za gddr7
fensisuperstar and?