somethingwrong nije bas istina sa svima.
ja sam rekao ono što iskreno mislim. Ako nađeš 7900 xtx na popustu, onda je best buy. Za sve ostalo nvidija. Zato što jednostavno nema smisla uopće stavljati AMD u srednjem segmentu pored Nvidije.
A sad tek ako su ovo stvarno $ valuta koju će super verzija viditi kod nas, e tek SAD amd nema ni smisla ni šanse.
a za CPU fakat nemreš sjebat ako biraš 13/14 seriju BILO koju, i ako biraš bilo što od Ryzen segmenta. To je fakat easy as fuck opcija. Pitanje je koliko ćeš para potrošiti, ram koristit i matičnu kupiti u sveukupnom totalu.
Ja isto tako ne preporučujem napajanja van Corsaira i Seasonica. SSDove van samsunga. To je moje iskustvo sa tim proizvodima i znam da su na skali jednostavno abnormalno dobri pored konkurencije. Isto tako od Razer proizvoda ne bih kupio više nikad ništa osim Razer Siren Minija. Jer je razer siren mini najbolji usb mikrofon do te i te cijene. A miševi su me izdali.
I sad kad ja kažem ovako nešto onda uleti nekome i savjetuje ih sa ADATA ssdovima, no name kučištima i 4th world country napajanjima naravno da ću negativno komentirati jer je to moja dužnost kao članu zajednice.
Kad postam Gifove; MasterRace; nvidia i ta sranja, to su šale.
Ali jesu li kad malo razmisliš? Apsolutna dominacija tržišta, gdje AMD ima solidne grafičke. Pogotovo 7900 xtx. Životinja. Ali i dalje pored svega toga što amd izbaci i dalje nisu ni približno dobri poput Nvidije.
Mislim ne vidim problem da Nvidija ima bolje grafičke od AMDa, kad AMD ima bolje procesore od Intela.
Realno, tko je jebo je jebo, tko nije ni neće,
Jacketmenu ne treba sreće, kad ga svima u dupe meće.