chono Sterlok i dalje dela i vrti bolje RT od tvoje 🤷♂️ i ima dlss i ima reflex i ima gfexp i ima cp i ima uskoro remix access, ma trajalo bi nabrajanje, necu flexat vise. Ako ti se prepire i svada odi do zene, ca da ti ja delam
Sterlok chono i dalje dela i vrti bolje RT od tvoje 🤷♂️ i ima dlss i ima reflex i ima gfexp i ima cp i ima uskoro remix access, ma trajalo bi nabrajanje, necu flexat vise. Ako ti se prepire i svada odi do zene, ca da ti ja delam Dela tak da ja imam 90 fpsa u prosjeku na 4K u cyberpunku bez nvidia blotware 😃 A ti igraj uz RT 😃
Sterlok chono jesi dobro? Da nisi mozda gladan. Ili je prostata? Zna to mucit u tim godinama Pošalji ženu da pogleda 😃
chono Sterlok umrijet ces dedice, skuliraj se malo. Ako si napaljen, podigni mjesinu i kreni u potragu za kiklopicem. Samo zapisi na papir sta si poceo radit, da ne zaboravis 🤭
Sterlok chono umrijet ces dedice, skuliraj se malo. Ako si napaljen, podigni mjesinu i kreni u potragu za kiklopicem. Samo zapisi na papir sta si poceo radit, da ne zaboravis Umrijet ću ti na ženi 😃
chono Sterlok jeben si, nema sta. Koju nisi popio danas? 🤣 deda umislio da je alpha , svasta Anyway, kad ce ostalo? https://gg.deals/games/games-with-amd-fsr-3-support/
Sterlok chono jeben si, nema sta. Naravno da jesam, ali nisam toliko vezan uz komad silicija da raspravu o hradveru okrenem na osobni napad. Ali ako želiš samo naprijed 😇
chono Sterlok osobni napad? na tvoje taganje i provokacije? Samo daj ako te veseli, meni je svejedno 😊 ionako cu iskoristit ponudene opcije foruma za dalje.
stitrek somethingwrong Rasprava treba uvijek biti objektivna i konstruktivna, sinoc smo zakljucili bez puno muke da 4070Ti nije nativna 4K kartica😁