Nekad se debile ubijalo za počinjenu štetu, vjerujem da u modernom dobu grafičkih kartica , to bi bilo streljanje idiota koji su kupili 2080Ti.

EDIT: Odgovor na fensijev post kako je 4080 od €1150+ odjednom dobar deal, normalizacija suludih cijena.

Heat ja sam 1080ti platio 825 eura a 2 tjedna kasnije je dosla 20xx serija….tak da ne znam dal je normalno ili nenormalno sto se tice dobrog deala od 1150 eura

Uz FG mod mislim da je ipak best buy neki 3080 ili 3090. 40XX serija je jača nekih 10% u prosjeku i jedino što ju je opravdavalo jest što su toliko dugo držali taj FG pod ključem.

Genesis

Neka Jacketman stavi 5090 za 1999€ tako da 1499€ ne zvuci puno za 5080, cijena prava poslastica, cak 500€ niza od top kartice🙃😁

Sta tebe briga, svejedno neces kupiti

prayer Uz FG mod mislim da je ipak best buy neki 3080 ili 3090. 40XX serija je jača nekih 10% u prosjeku i jedino što ju je opravdavalo jest što su toliko dugo držali taj FG pod ključem.

Drže ga i dalje, FG je omogućio AMD za sve kartice, nvidija i dalje blokira svoje prethodne korisnike.

prayer

Ne, FSR3 mod radi i za igre koje imaju i FSR2, autor moda je LukeFZ, znaci Cyberpunk FSR3 mod radi i na Amd karticama.

Korisnici novijih Amd kartica (Rdna 2 i 3) ne trebaju kemijati sa mod-om jer imaju Afmf-FG za sve igre unutar drivera.

prayer Ironično, mod radi samo za NVIDIA kartice

modove rade korisnici, FSR 3 i FG je open source i može ga koristiti tko hoće i za kaj hoće.

Uskoro izlati FG na driverskom nivou za sve igre na AMD karticama, sam pomakneš slajder za igru koju želiš ili ne želiš, pa će i ovakvi modovi biti višak.

Sterlok

Da, to je Afmf-FM unutar preporucenog Amd drivera koji ubrzo dolazi za Rdna 2 i 3, sada je Afmf dostupan unutar preview drivera.

stitrek

Baci oko opet, mod radi samo na NVIDIA grafičkim karticama jer hijacka NVIDIA FG te ga mijenja sa AMD-ovim koji je open source te isključuje NVIDIA checkove. AMD kartice ne mogu koristiti FG u igrama koje ga NVIDIA podržava pa sam stoga i rekao da je ironično.

Sterlok FSR 3 i FG je open source i može ga koristiti tko hoće i za kaj hoće.

NVIDIA je ipak puno veća riba, nebi me čudilo da plate devove da kasnije dođe patch sa AMD FG nešto tipa kao što su vjerojatno i sada napravili.

AMD = smece

Kakva je to kratica afmf? Kao da t-rex sa mozdanim izgovara nesto. Poors man frame generator se zove ilitiga PMFG, to je kratica, a ne afmf… neznaju ni kraticu napraviti kako spada

Meni nije, jeftina hardver koji radi stabilno i brzo. Višak novaca potrošim na supr jeftine igre cdkeys i besplatno epic…kožnatom i steamu friška figa 😂

S M E C E od branda, smece od kartica, marginalci bez vizije. Afmf… daj me nemoj 🤣🤣

Giphy - Jim Carrey Help GIF by Ace Ventura

Zato sad morate koristiti to smeće na nvidia karticama 😂 ker kožnati traži da se opet naguzite po novu seriju

Lisa Su > Kožnati. Samo mizoginsti mrze AMD.

prayer

Imas vise verzija moddova, sa Dlss3 na FSR3 FG i sa FSR2 na FSR3 FG, zato sam naveo Cyberpunk jer oba moda postoje za tu igru.

chono Nvidia number one, AMD number two

Nisam dioničar, moj novčanik number one. Boli me briga za AMD, Nvidiju i Intel. Kupujem sve to po redu ovisno tko ponudi više za manje novaca. Biti fan neke korporacije je bolesno.