Sorcerer U Srbiji se prodaje Nvidia RTX 4070 Ti koja sluzbeno jos nije najavljena https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-4070-ti-is-already-on-sale-in-serbia-costs-1400-us-dollars
Sterlok Desktop GPU Sales Hit 20-Year Low | Tom's Hardware (tomshardware.com) Nadam se da će ovo nastaviti, i da će im biti i daleko gore. Bankrot bi bio idealan 😃
ludi_milesio21 ah sta reći, bitno da se štampaju kartice , samo izdavaj sto vise i sto prije, a bome i cijenama stizu nvidiju, isti su i jedni i drugi, ali svakako 😂
fensisuperstar chono Koja glupost u pm nije glupost već je nvidiotic 😃 Ja osobno lajkam da su tako nešto pokušali i da je tech zapravo bio ok ali nepotreban da danas isfuraš neki top tier end model XX90TI modela sa wifi 6 signalom to bi bio hit.
chono Kupujte pametno i sto vam treba, a ne najbolje i najnovije sto postoji na trzistu. To moze promjeniti stvari
fensisuperstar chono zato sam i kupio 3060ti 😃 btw izgleda da sam pronašao problem, tj barem mislim. DOCP kad ugasim nema više blue screena i rušenja. tako da ne moram kupovati matičnu i cpu sad. Čudno jebiga.
Deadwalker chono te kartice su iz moje perspektive baš besmisleno ulaganje, jedino ako netko baš želi 4K gaming na visokom framerateu. Koliko znam, na Steamu je još uvijek 1080p najkorištenija rezolucija.