Brijac

3080?

Pa MSRP je 700 dolara, odnosno 700 eura za nas ako preračunamo, 5300 kn.

To ti je oko 6000-6400 kn kod nas sa PDV-om i visokom maržom koju naši imaju.

Njemačka oko 5500 sa dostavom.

I to su cijene Founders Edition kartice od Nvidie, dodaj gore 100-200 eura za TOP Asus Strix OC ili Liquid Cooling modele od Asusa, Gigabytea i EVGA.

Što znači da smo tu negdje već.
Ova TUF koju sam postao koštala je oko 800 eura prije poskupljena i tih sranja.

pravednik meni jedna od najdrazih kartica i ako se dobro sjecam, rekli su da je(barem tada) najbolji omjer cijene i performanse...

Fico Ajmo lagano krenuti s predviđanjima koji je idući događaj apokaliptične razine koji će natjerati da cijene skoče na 3x MSRP? Ja bih rekao pojava gotovo neprimjetne bakterije koja jede silicij i uništava tehnologiju.

Kolinda vodeća osoba NATO-a.

Serija 4000 ce navodno trebati 600+W psu.

Still:

Ciglica. Ako bude za 5 mjeseci "nova 4070 će biti jača 60% od 3090Ti" kako je i bilo zadnji put, ako se ne varam, Titan kartice sa vrha generacije su službeno porez na budale, ali "last minute" porez na budale. Ako zanemarimo cijenu, ovo je i dalje super kartica za polu profesionalne radne stanice, ali na kraju krajeva to su i 3080Ti i 3090. Volim takve stvari, nije mi bed dati novce za nešto tog ranga, ali Nvidia opet "vara" kao i sa 10GB 3080. Umjesto 16 GB za koje svi znamo da je trebala imati unutra. 😉

chono To je još i bolje. Ne pokušava te nagovoriti na Strimer kabel.

Ljudi dragi plaćao sam i ja ulje 8 kn pa ga sad plaćam 15 kn. Bezveze spamate s glupostima koje više ne vrijede.

Ne vrijedi ako ne možeš bez ulja, ako možeš čekaš da dođe na cijenu po kojoj se nedavno prodavalo.

Prije 1+ godinu nije nedavno.

Brijac nisu gluposti, dajemo ti primjere cijena krajem 2020. Ti radi sto hoces, ja bi cekao jos malo, pa ako ne padne dodatno u tjedan,, dva, roknes po toj cijeni. Sad imas referencu kakve bi cijene trebale biti

To je dobra za znati referentna vrijednost ispod koje bi aktualna cijena trebala pasti da je normalnih vremena.