PS2MASTER bravo, a sad brzo na google po IO i pcie4.0. Pa nakon toga zbroji 2 i 2

PS2MASTER
pa ti si editirao svoje i dodao Raytracing 🙂 ako ima podršku za raytracing vjerojato ima podršku za DLSS. količina podataka za output je ista.

PS2MASTER sa time da je dokazano da rtx 3000 grafičke imaju bolji raytracing od nove amd serije (tj manje resursa oduzima) itekako će moći vrtit 4k60 ako to može i amd^^

PS2MASTER radit će o sa 10 gb. kazem ti.
      ja sam sa 8gigabajta na 1070 igrao igru (shadow of war) koja na ultra sa 4k teksturama treba preko 8 gb vrama. niti jednom mi se igra nije usporila ili srušila. Zato što je to okvirno. meni piše da mi treba 6 i pol giga vrama za moje postavke (wd:L). u windowsima piše da koristi 5 maksimalno u bilo kojem trenutku.

PS2MASTER pa to je ok, svaki proizvodac ima nesto cime gura prodaju. Ne vidim problem da AMD nabije teksture u suradnji s devovima godfalla. Samo gas, neka im vram zvace to ako imaju resursa.
      Medutim, suludo je govoriti o manjku vrama kod 3080, a jos ni jednu igru nismo isprobali osim current gena.
      Dosta navlacis i ides u offtopic.
      Slicna nepotrebna rasprava bi nastala da netko sad uleti i pocne pisati kako AMD nece u godfallu imati full ray tracing. Suludo je. AMD nema takav hw u odnosu na Nvidiju. Nije im to fokus ovu generaciju.
      A i ovo sto je Fensi napisao. Okvirno i procjena. Sumnjam da je Nvidia falila

chono7 Dosta navlacis i ides u offtopic.
        Slicna nepotrebna rasprava bi nastala da netko sad uleti i pocne pisati kako AMD nece u godfallu imati full ray tracing. Suludo je. AMD nema takav hw u odnosu na Nvidiju. Nije im to fokus ovu generaciju

Kakav offtopic. Ovo je tema o AMD i NV grafuljama. O tom sam i pisao i sve vezano uz njih.

E sad ces vidjet oftopic. Os da zaspamam temu o Intel grafickim cipovima koji su bolji od AMD i NVidie? 😃

ako 2080ti bude imala 20gb onda znači da će gurati daleko više od 4k60. ta količina rama nije tu za igranje pikada, tu je da postigne rezultate.
          da nepričamo kako će biti dobar pick za workstation.

PS2MASTER Os da zaspamam temu o Intel grafickim cipovima koji su bolji od AMD i NVidie?

Jesu li bolji?

fensisuperstar

Jesu. Guglaj. Kad ste vi meni rekli da guglam, guglajte i vi. Sad bas idem offtopic jer se ne spominje Intel u naslovu, no

fensisuperstar
            @PS2MASTER pa već sam linkao ovo još jučer. Za laptope se zna ima 4 dana ali za discreet gpu nema nikakav info.

Zato sam te i pitao.

PS2MASTER Jesi ipak guglo

sigrno neću bingat.
            btw pričanje od intel grafičkim čipovima nije offtopic. meni bi bilo drago da oni uspiju napravit dobru grafu ali realnost je da će im grafe doći skupa u kombinaciji sa procesorima i radit će vjerojatno isti kombo kao što Ryzen i nove grafičke budu imale. low plebgaming je ovaj laptop gpu bomba ali realnost je da je ovo daleko od nečeg brutalnog.

fensisuperstar je promijenio naslov NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice.

Daj vi se tu sa plebom raspravljate o 60FPSa.

3080 će vrtit 4K/140 FPSa Goodfall jer je Goodfall igra za PS4 koja je fulala release date pa su ju puknuli na peticu.

Doviđenja.

fensisuperstar btw pričanje od intel grafičkim čipovima nije offtopic. meni bi bilo drago da oni uspiju napravit dobru grafu ali realnost je da će im grafe doći skupa

Nikad nisi cuo za Intelov discreet GPU zvan SSC?

Haha, dodao se Intel u naslov teme.

fensisuperstar ne znam za nikakav SSC. znam za DG1 i za XE Iris

SSC je - Strong Sexual Content

Vidio kraticu u vecini epizoda The Boys

fensisuperstar ne znam jel teže dobit rezultate američkih izbora unutar 5 dana ili naručit 3080.

Yes.

chono7

Izgleda da je Hrvatska Pošta bila zadužena za dostavu paketa...

Pa oke, kao da nikad niste dobili pošiljku preko koje je netko prešao kamionom.

chono7 pa koliko sam vidio, ako ne misliš igrati na 4K rezoluciji, 3070 je best buy.

Al katastrofa godina što se tiče launcha nove generacije. Uopće ne kužim koja je svrha “launcha” ako 99,99% ljudi nije u prilici doći do tvog proizvoda.

Pa nema smisla je tak?
                AMD, Nvidia, Sony, Microsoft.
                Pa nećeš prodavati ako nemaš dosta proizvoda.

Ovo stize sutra (nadam se)