FensiSuperstar maloprije si hvalio 4k i pisao kako je novi GPU kurac ako ne potegne 60fpsa na 4k. Ne kuzim sta sad zelis reci...
Polako polako. 1080ti vrti 4k60fps većinu naslova vrlo pristojno.
znači ako želim 4k a slučajno sam vlasnik 1080ti npr nema mi smisla upgrejd.
ja igram na 1080p. igram sve u 60fpsa. Zar ima smisla upgrade? nema.
Kad bi radio upgrade, kupio bi ili 1080ti za 4k gaming ili bi išao na iznad 4k. znači nema između.
4k @90 fpsa mi ne značl kurac. razumijes? pričamo logično.
Ides ili 1080p @60 ili @144
i za 4k @60. Druge opcije ne postoje. kuzis Chono7 ?
ići preko ovih brojki samo isključivo ako ja mogu doći do 8k rezolucije. Mislim ako sam dovoljno lud da potrošim oko 3k eura na SLI onda sam dovoljno lud da kupim 8k monitor za 4 soma eura. ako ja odvrtim 8k rezu sa SLI setupom grafa vrijedi para. Ako nemože ne vrijedi. Njihova snaga nije upitna. Samo je poanta da ako ova opcija u SLI (i bacam witchera jos jednom jer je to the game za takav test) ne odvrti 8k kako treba ta grafa je preskupa. I tu je svaka priča gotova.
Znači RTX kao opcija za fluid gaming je ispao. RTX je preearly tehnologija, možda je softwerski u kurcu bilo možda nije tko zna. Brojke su tu 34-40 i nešto (cba tražit link kojeg sma postao). Čak da je i to bilo očekivano znaš dobro i sam da entuzijasta traži magične brojke. Zero je rekao točno. na 7nm to će biti to
https://www.dell.com/en-us/shop/dell-ultrasharp-32-8k-monitor-up3218k/apd/210-alez/monitor-accessories
btw 8k monitor hello there.