kad vidim sta izvode ove konzole ipak se premisljam novi pc slagati. realno 700€ nije puno za 3080, a sto da ne cekati i 3060 i dotad mrljati sa starom grafuljom. tako i tako ima 1440 p ekran tako da nisam siguran dali mi treba 3080.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
@maverick ne kupuj ništa. čekaj da prođe nova godina. slušaj brata svoga debeloga
- Uređivano
Zero pa i 3070 moze da. jedino sto mislim da mi je 3080 overkill, a ne kupuje mi se novi 4k monitor kad ni ovaj nemam ni punih godinu dana
fensisuperstar da znas da te budem poslusao. sve sto mi se ove godine igra biti ce i na ps4, a iduce cu biti pametniji, valjda.
maverick Pa da, ako si vidio onaj Nvidijin slajd, 3070 i predstavljaju kao karticu za 1440p. Naravno da je više bolje, pogotovo kad imaš high refresh monitor, ali kontam da 3080 ipak ne bi iskoristio u potpunosti na toj rezi čak i uz 144 Hz (opet, ovisi od igre do igre i procesoru koji imaš). Uskoro će i 3070 van pa će se vidjeti konkretnije.
Zero ma kontao sam bas novi pc sloziti. proc vjerojatno Intel® Core™ i5-10600K. to i 3070 bi trebalo biti dovoljno za vecinu igara igrati u 100+fps-a. ne mora biti nuzno 144fps koliki je i refreshrate. nisam ni najveci sucker za raytracing pa bih po potrebi gasio ako bi uzrokovao vece padove.
brat slusaj me jos jednom. ne kupuj nista prije nego amd izbaci ryzen 4000. skok će biti otprilike kao na grafičkim za istu jebenu cijenu.
nova serija imat će hrpu coreova sa 5+ na svim jezgrama pa gledaj to kao dobru investiciju za čekanje.
to će sa novim grafama radit čudo na lower resu.
kliker mi počeo radit ko da sam u jebenom matrixu počeo sam vidit jebenu budućnost u kurac (vidim usput dvije plavuše kako ti uzimaju 150 eura tho)
fensisuperstar budem cekao onda dogodine. ryzen ili intel su mi najveca dilema tbh. nisam nikada ima AMD proc pa sam malo skeptican, ali vidim da Ryzene dns svi uzimaju tako da...
fensisuperstar vidim usput dvije plavuše kako ti uzimaju 150 eura tho
ako valjaju nece mi biti zao
- Uređivano
znači intel je trenutno jači apsolutno
ali amd sa seriom 4000 ima jos manje procesore i bolji tech.
2023 skakat će na 2 nm od tscma vjerojatno. To ce biti ludilo stari. ako intel se ne pokrene dobit ćemo retardirano snazne procesore sa više jezgri nego prstiiju
A U VEZI OVIH 150 EURA.
AHJAHAHAHHAA
fensisuperstar ako je brigita puno dobra, pretrpiti cemo i tvrdu kitu.
Fun fact: Nvidia 3080 je custom ploča, a Zotac Trinity (mislim i Asus TUF) su referentni modeli.
maverick it's all fun and games until Jamal gets blood in her vein
Najveci problem od svega je sto cu imati lovu za grafu, ali je necu imati gdje kupiti do izlaska Cyberpunka
Igra će se reprizirati barem 2-3 puta, nema straha za čari ray tracinga ))
Deadwalker odi par postova gore i shvati moju bol
chono7 ajoj
@chono7 dok dođe cyberpunk kupit ces grafu dw.
Ma kroz dva mjeseca će nabavit ko je mislio pa ostaje vremena za nas jadnike.
wooddiebone Mislim, kad Audi najavi novi A8, nitko ne kaže daj strpi se, novi Passat će ga otpuhat.
Passat je u razredu sa A4, ovo je skorz drugačija vrsta životinje