Kolicina rama je dostatna. Nvidia je napravila analizu prije odluke i rekli su da je 10 optimum za 4k gaming sada, ali i u nadolazecim naslovima. Mislim da ovaj pravi nativni 4k gaming je li, a ne ovaj marketinski s druge strane
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
fensisuperstar ako ovo neoptimizirano smece ide ovako, onda je moj kuki jos kruci
ali na ovoj listi i nema 2080 nego 2080 super. a razlika u njima je već 10%
samo da se zna.
Ja se grčim svaki put kad vidim 3080 i 80-85 fpsa.
Reko pa nije tak jaka kak svi kažu.
Al svaki put.
I onda vidim 4K i Gamers Nexus i znam da oni ne koriste DLSS.
BOG MATER IDEMOOO!!!! OVO SE KUPUJE.
- Uređivano
wooddiebone I onda vidim 4K i Gamers Nexus i znam da oni ne koriste DLSS
pa da to je sve bez DLSS 2.0
control 4k DLSS 2.0 RTX on i sve opcije 71 do 100 fpsa kuzis...
i ne samo to NEGO GAMERNEXUS KORISTI INTELA 10700K A NE AMDA. a znamo da je za gaming 10700k jednostavno jači atm
ekipa stavljala na amdov proc jer je na pciexpress 4.0 a doslovno udara u CPU limit. Ne kuze ljudi da jednostavno ova grafa treba PCIexpress 4.0 matičnu i procesor nove generacije. znači dok dodje to i direct drive, rtx, dlss. samo ti fali da spojis 4k 120 hz oled monitor sa varijabilnim refresh rateom i svake sekunde dozivis 20 mentalnih orgazma dok gledas
- Uređivano
Samo da Intel ispoštuje i 11. generacija ide na 490 ploče.
samo da intel prestane jesti govna i krene radit procesore koji se mogu usporediti sa rastom amda.
pazi sad ovo @wooddiebone jebeni TSCM za dvije godine ide u masovno printanje 2nm procesora! znači ako se intel fakat jebeno ne požuri amd jednostavno neće imati konkurenciju.
treba vidit što će biti sa novim amdovim procesorom. polažem nadu
Bit će reklamacija lol
fensisuperstar Od svih Super varijanti najjmanja je razilika između 2080 i 2080 Super. Kakvih 10%, 2-3% maks.
A što se tiče 6900xt, vjerujem da će biti malo ispred 3080 i pravih $700, a ne fejk 700 kao kod Nvidije.
Evo test sa i7 7700k, tl:dr dobri rezultati na 1440p, na 4k skoro da nema razlike.
Na 4K doslovno svijećom trebaš tražiti procesor koji je ustvari bottleneck.
Rasprodano sve u par sekundi!! Aj bok!
Ahahahahahahaha! Nisu normalni!! Ovo je 400 eura skuplje!
aj bok!
Mozda je nVidia, mozđa su srbi, možda futura...
GRAFE NAM SABOTIRAAAAAA