Nakon 235 sati, jučer je došao kraj Zeldi. Što reći nego fantastična igra kao i prethodni Breath of the Wild s kojim čini izvrsnu cjelinu i sam vrh serijala. Sve što je bilo dobro u prethodniku ovdje je bolje ili barem jednako dobro. Igrivost je besprijekorna i s užitkom se istražuje "identični" Hyrule s obzirom da je ispunjen raznim iznenađenjima i povelikom količinom novih lokacija. Iako je svijet ogroman, praznog hoda nema, a i uvijek se može uživati u jednostavnom lutanju svijetom i upijanju ugođaja kojem pomaže i suptilnost glazbe. Dobro je što se novi elementi u vidu spajanja raznih objekata ne forsiraju igraču, pa se uvijek može odabrati klasičniji pristup istraživanju. Ako je nekom smetalo raspadanje oružja u prethodniku, ovdje je to puno podnošljivije zbog navedenog elementa spajanja jer se doista mogu stvoriti maštovite kombinacije. Od onoga što je svakako bolje od prethodnika su sami veliki dungeoni, kao i boss borbe. Performanse su u redu iako framerate nije baš uvijek stabilan no ne smeta konačnom ugođaju s obzirom na količinu svega što igra izvodi.
Igri ću se svakako ponekad opet vratiti jer mi je ostalo nešto sporednih aktivnosti (a i mnogo koroksa za otkriti), a i sam svijet je među najboljim u video igrama koji se teško napušta.