Sve je to kul ali i dalje nisam nahajpan ko šta sam bio na BOTW. Vjerojatno će biti day one jer cijene za Switch igre ne padaju.. Da vam budem iskren više se veselim Jedi Survivoru.
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Ja i dalje nisam vidio ništa zbog čega bi trebalo posebno isčekivat igru. Dodali su novi gimmick, ali izgleda i igra se jako slično kao BOTW. Čekam dungeone, bosseve i što god će bit zamjena za shrineove. Ako ni tu ne vidim veći napredak ovo je i dalje BOTW 1.5 za mene i ne žuri mi se odigrat. Uzeli su jako puno vremena za napravit ovaj nastavak i očekivao sam više promjena.
A nemoguće je ponoviti onaj WOW efekt ali me zanima što će nam ponuditi. Sad su imali gotov engine, posložen svijet i sav fokus je na novom sadržaju i mehanikama.
Day one je no brainer, a još lakši kad se zna kao što je resi rekao da im cijene ne padaju. Nije ni meni hype sad, ali se veselim.
sanzo Ako ni tu ne vidim veći napredak ovo je i dalje BOTW
Ja ti ponekad znam upaliti BOTW na emulatoru evo skoro 6 godina kasnije i vrtim se i riješavam shrineove, masu toga sam zaboravio iz igre pa mi je više manje sve kao da igram novu igru i ja sam jako zadovoljan stime. Nova Zelda može biti samo to i još bolje, imat ćemo isti feel svega sa novim mehanikama i novom pričom. Ako je remake TLOU mogao dobiti desetke ne vidim razlog zašto nebi i ovo također pogotovo kad se već uzme u obzir da imaju dobru formulu iz prvog dijela.
Tocno fali taj wow efekt da me izuje jer se nastavlja.
Ali ja san BOTW odigra 2 puta i oba puta uzivao i smatran je najboljom open world igrom i jednom od najboljih igri ikad. Kazem platio sam CE izdanje i sad samo cekan ali mi fali nesto da san nahajpan do kraja
Sve super i sve za 5, dok nisam vidio da se oružja opet lome. Hype pao skroz, mrzim degradaciju i lomljenje oružja, više od Nomure čak.
Baš ti smiješ kupovati u drugim dućanima
E ovo je već drugi par čarapa.
Najbolji trailer za neku igru jos od breath of the wild release trailera iz 2017.
Najezio sam se. GotY!
Hype over ∞
maverick Vratili su mi dungeone i vratili su mi bosseve. Novi krajolik, nove mehanike, novi neprijatelji, bolja grafika, bolje performanse (kako se čini) i sve to na jebenom tabletu iz 2017 koji je i tad bio star HW par godina. Nema nitko tko se može mjeriti sa Nintendo kao developerom, bez obzira na HW. Kapa do poda.
Gledam trailer i divim se koliko je ispred svega što smo vidjeli u zadnje vrijeme (uz Elden Ring) i teško je opet ne zaključiti da za posebne igre nije bitan jak hardver, a s druge strane ne mogu se ne zapitati što bi tek ovi ljudi napravili da imaju snagu jednog PS5 ili XSX. U svakom slučaju, nova Zelda će opet biti mega čudo. To je tako jasno.