• [deleted]

Miro sva sreca pa nesto sto je osobi A vrijedno ne mora biti i osobi B, a ocito ima ljudi koji vide vrijednost u ps5 pa su ga kupili. Sigurno nisu svi prodani ps5 primjerci otisli u ruke nezadovoljnih osoba, koji zale sto su ga kupili.

Ali ovo je sad vec off topic i ne zelim kvarit vise ovu temu, tako da napustan. Nemam switch i ne igram zeldu, da ga imam sigurno bi odigrao ali ne bi zbog toga srao po svima ostalim. Peace out

[deleted] Ne moraš sve trpat u isti koš sa izjavama, a usporedba žanra kao takvog nebi trebala biti problem u topicu igre koja je tog žanra.

Tko se želi raspravljat, bilo bi dobro da odigra igre i onda se raspravlja. Jedni brane krvlju jedno, drugi krvlju brane drugo - na kraju dana kog briga i tu se slažem, treba znat uživat, sve drugo je nebitno. Osobno argumentiram sve što kažem tu u topicu, osim ak nisam stigao jer moram igrat. Što me dovodi do toga… Da za sat vremena krećem igrat 😃

Jedva čekam.

[deleted] sva sreca pa nesto sto je osobi A vrijedno ne mora biti i osobi B, a ocito ima ljudi koji vide vrijednost u ps5 pa su ga kupili.

A to je tak, ali u idealnom svijetu netko spomene nešto iz drugog tabora, evo drugog tabora odma tjerat pravdu. Sve ti je to relativno i uvijek će toga biti, najviše od strane onih koje to najviše dira, iz nekog razloga.

[deleted]

Niko nije reka da su ps5 kupci nezadovoljni ali ako si vec okrenuo na ono sto san reka onda eto te pitan?

Sve ps5 igre su ps4 igre, ekskluzive nema tako da su sve igre kvalitetne ali bogami san ps5 kupio i ja i ostali radi bolje grafike jer ekskluzive trenutno ne postoje.

A sad vi dalje mozete vrtiti i trubiti koliko vas volja ja sto se tice ovoga stajen

Bogami me kostao ovaj Super Mario film evo mali ga vec treci put igra a tata bi Zeldu…nisan ljubitelj handheld igranja

Miro a tata bi Zeldu

Dok tata nebi Linka, sve je u redu.

Miro Sve ps5 igre su ps4 igre

Baš me zanima kak bi se Jedi Survivor vrtio na PS4.

Ventovi drukaju 40 kila potiska, konzola leti, a igra stoji 🤣🤣🤣

Ontopic:

Koji resursi se troše za nadogradnju Zonai baterija? Jel se nadograđuje trajno ili imaš kolko ih imaš u inventoryu pa kad potrošiš moraš skupit još.

foggy

Ko ga jebe moze i Link izvana se nevidi koliko mi je guza stradala

wooddiebone Za baterije ides u podzemlje i trejdas te slabove koje skupis majnanjem za rafinirani Zonari stone kojih trebas 100 da diznes charge bateriji. Ili healas chargevina koje mozes trosis i da proizvedes gadgete koje onda na terenu samo vadis iz inventoryja.

wooddiebone Nešto krivo?

Napisao sam da lupas u vezi techa i na tuhyevo da nitko nije spominjao zeldu i horizon kako je i da si to bio ti.

wooddiebone Isto tak, da je ovaj post koji je Miro tu napisao, itko napisao u Horizon temi i zamjenio Zeldu i Horizon

Sigurno bi mene vidio u toj temi.

Zero meni su odron. Jbg. Jedino Link Between Worlds sa 3ds te game boy igre su mi napeti.

foggy Dero sam do 2 ujutro

Ja do pola 6 pa na posao lol

[deleted] kvalitetne mozes nabrojat na prstima jedne ruke

[deleted] Nemam switch

Pobjeda od komentara.

[deleted] tako da napustan

Svaki idući post koji nema veze s igranjem Zelde i isključivo Zeldom se briše. A ponavljanje banira.

foggy

Znači upgradeanje je praktički isto kao za srca i staminu, ali je drugi resurs.

Prepalo me samo da moram opet birat na kaj ću trošit Spirit Orbove 😅

wooddiebone Ima masa upgrade itema, za neka 2 nemam pojma jos ni sta su. Ali konceptualno sta god da radis ili istrazis, nest ces dobit sta ti znaci 0.5% za nesto dalje. Zato mi je sve tak super, nista sta radim ne cini se kao chore ili filler, sve ima smisla, a zagonetke samo dodatno sve cine jos boljim jer u 50h igre nisam naisao na isti challenge, osim onog jednog tipa sta drzi natpis pa mu moras slozit nest da ga drzi, ali to je bas low priority content, makar mi je i to fora.

Rekao bih da su sve usavrsili i radili marljivo da kvalitetnog contenta i zagonetki ne zafali. Zato sve ima smisla, a svakim templom dobijem jos nekih dodataka sta otvaraju mapu… Ma cudo od igre.

foggy

Lik s natpisom barem nije škrt s obzirom da daje rupije, hranu i nasumični item. Od ponavljajućih radnji dodao bih pomaganje koroksima, no ipak ne mora se uvijek na isti način to odraditi iako većinom doslovno ponesem mališu sa ultrahandom. Jednom sam koristio glider sa raketom, pa preko rijeke. Koji je to šou bio 😁

I evo prosa dan a nisan zaigra😭😭😭

densetsu Ha-Ha-Haha da, i ja sam jednog ispalio raketom, za 2min je pao sa neba negdje u najvecu rupetinu. Totalni show s raketama, nikad pogodit tocno 😃 slagao sam 6 raketa, da na 5 stojim a jedna da nas vuce u zrak, naravno da kad sam roknuo macem da sam sve zapalio 😃 obozavam gledat kak sam glup u nekim takvim situacijama 😃

Dnevni izvještaj: malo proširio inventar, pokupio dobre opreme u Hyrule dvorcu, riješio još par shrineova i spilja, redovno pomažem koroksima i dotičnom liku što drži drveni znak. Trenutno imam 7 srčeka, a kad pokupim još tri onda je plan ići u prvi temple, najvjerojatnije onaj u Hebra regiji. Bio malo i u nebeskom području, fora mi je bio mini-boss koji se mijenja u različite oblike.

Natuknuo sam frendu da bi mi trebao Switch nazad, ali nije me shvatio ozbiljno.

Natkuni ti njega ko onu peć za pizzu ili agresivnim stilom vožnje pa ćeš vidjet Switch u rekordnom roku.

Ja san staminu prvo rjesio i kaze igra da san diga maksimum a bice san na 8 ili 9 srca

Samo guzva neman kad igrati

Inače ja baš pomalo igram, u početku sam išako okolo aktivirao 2-3 tornja i sad se vratio tamo na on početno područje nakon što skočiš s neba. Nabavio konja, dva puta naletio na ono ogromno deblo što širi inventar i sad lagano tu čistim. Jebote vidim da nisam ni zagrebao po igri već se napucalo 32 sata.

Miro Ja san staminu prvo rjesio i kaze igra da san diga maksimum a bice san na 8 ili 9 srca

Ne kuzim sta si dizo 😃 Staminu do kud, srca do kud? Za staminu mi fale jos 2 upgrejda da 3 kruga budu puna (srednji i 2 vanjska), a srca imam valjda 12 ili 13.