Jeli sam pokrao ili zaduzio pare od nekoga?
A meni kaze "Soul brate umirem, posudi love".... Vracaj lovu pederu  :

Izgleda meni da je bolje ne pitati nista i biti u miru jer od pitanja di bi ga kupio nisan dobio niti jedan odgovor nego su sve odgovori tipa....ma bolje da stanem.
Lijepo sam ti to reko, ali ti nebi sluso...

Ili da pocnes kupovati vlazne maramice./ Wc Papir. Skoro pa isto dode cijena a feel za guzu neprocjenjivo mekan.

A jos ti je bolje to na poslu radit em si placen da kenjas em sparas papir.

Inace, ima kum to cudo (kao i ostale top apple proizvode) i mrakaca je stvar. On stedi podosta za to pa bih rekao da je proizvod necemu i da zna covjek sta valja.

Ja recimo sve manje laptop koristim a sve vise mob pa bi imalo smisla tablet uzeti. Naravno da oces najbolje a ionak i bolji lap isto kosta.

A meni kaze "Soul brate umirem, posudi love".... Vracaj lovu pederu  :
Kako kad je sve u ipad pošlo...stani u red i čekaj kad češ dobiti pare nazad xD xD xD

Lijepo sam ti to reko, ali ti nebi sluso...
Bome jesi ali znaš mene moran probati pa onda kukati

Ja recimo sve manje laptop koristim a sve vise mob pa bi imalo smisla tablet uzeti. Naravno da oces najbolje a ionak i bolji lap isto kosta.
I ja dosta mobitel koristim imao sam prije par tableta i problem je bio što bi bili slabiji od mobitela i onda bi mi to jako brzo krenulo dizati živce pa bi ih se rješio jako brzo.
Uzmeš tablet surfaš a on sporiji od mobitela i onda izgubi svaki smisao, sad iman S8+ i on je brz ko vrag ali ipad jednostavno melje.