Dakle došla mi želja za tabletom a oduvik je tiha patnja bio Ipad pro 12.9 a evo sad dolazi i novi pa me zanima jeli znate neku stranicu izvana di bi mogao uzeti ili di je najjeftinije kod nas.
Stavili su ga na ovu našu nek istore stranicu ali i cijenu od preko 11 tisuča, po najavi vani novi stariji od staroga 150 usd kod nas 3000kn.
Trenutno vidim u linksa ponude za starog 7000 za 64gb i mislin da je 8100 za 256gb.
Eto ako znate neku stranicu pliz recite pa da mi žena može kupiti :)
Ipad Pro Kupnja
Stavili su ga na ovu našu nek istore stranicu ali i cijenu od preko 11 tisuča, po najavi vani novi stariji od staroga 150 usd kod nas 3000kn.Jesi dobro? Ozbiljno pitam.
Okani se toga uzmi Xiaomi Mi4 PLUS ! Imaš ga naručiti s HB za cccc 2500kn s dostavom verzija 64GB a nešto skuplja od 128GB .
Tablet ubija !!
Pa što se čudis?Stavili su ga na ovu našu nek istore stranicu ali i cijenu od preko 11 tisuča, po najavi vani novi stariji od staroga 150 usd kod nas 3000kn.Jesi dobro? Ozbiljno pitam.
Novi iphone kosta skoro 14000kn
Svaki novi smartphone koji je marka i jaci kosta preko 7000kn
A druga stvar je što su oni prisrali sa cijenom.
Prošlogodišnji ipad pro 12.9 je oko 8000kn 256gb novi zamisto da je oko 9000kn on je 11300kn
Okani se toga uzmi Xiaomi Mi4 PLUS ! Imaš ga naručiti s HB za cccc 2500kn s dostavom verzija 64GB a nešto skuplja od 128GB .Sorry ali to me ne zanima imam stariji Samsungov tablet i ne zelin android tablet.
Tablet ubija !!
Zelja mi je ipad pro 12.9 od kad je najavljen prije par godina i sad cu ga uzeti samo je pitanje koja generacija 2 ili 3
Alzashop. Jeben je iPad Pro. Stvar košta, ali je bez ikakve konkurencije.
Miro kupi rađe ramsteke u Metrou nego iPad.
Miro kupi rađe ramsteke u Metrou nego iPad.Prvo treba poisti ovih 10kg ramsteka koje imam doma...
Jeli ima split ili zagreb neki ducan di su izlozeni ipadi da vidin kako to cudo radi, u zadru nema nista
Mozete brisati
Sve sam probao od samsunga huaweia i na kraju ipad
Jednostavno ipad je neki drugi svijet, skupo ko vrag ali žena me počastila za božić koji je eto dosao ranije.
Kako to čudo leti i koji jebeni ekran ima za nevirovati
Ja imam iPad Air doma, star 5 godina i dalje me sluzi dobro. Normalno da nije brz kao prvog dana ali i dalje izgleda svjetski, ekran je super i dobivam sva najnovija azuriranja. Ja sam super zadovoljan s ulozenim i cak nemam ni potrebu za kupovinom novog.
Ja imam iPad Air doma, star 5 godina i dalje me sluzi dobro. Normalno da nije brz kao prvog dana ali i dalje izgleda svjetski, ekran je super i dobivam sva najnovija azuriranja. Ja sam super zadovoljan s ulozenim i cak nemam ni potrebu za kupovinom novog.Ja san htio tablet i zelja je bila ipad a nakon sto san sve ispita i proba android i tablet je ajme majko.
Jucer isao dir do splita viditi ga na kraju san ga i donio doma
Ipad pro 12.9 šou
Imas kakav savjet za applilacije i igre koje da skinem
Svaka cats na kupnji, no iPad Pro za casual koristenje je po meni bacanje novaca - bez uvrede. On je vise za graficki dizajnposto moze pokretati Photoshop ili sta vec ne. Mislim da bi istu stvar mogao obaviti neki iPad Air ili nesto slabije. No sam uredaj sam po sebi je vrh ponude :)
Isto tako je bacanje novca za nove mobitele, za jace aute ma za sve realno vise od pola toga ti ne treba pa se kupuje...
Tu se radi o želji guštu i jako jako dobro ženi
Moja klinika je uzela rabljeni Galaxy note 10.1 radi crtanja. Dobar tablet.
kao korisnik dugi niz godina ajpeda (ipad 1, ipad 4, mini 2, air 2), tablet fakat nema konkurenta, al ono nikakvog na trzistu.
Isprobao sam onaj Pro od 10,5" sa 120Hz ekranom, jaoo kako je to dobro ali bome i jebeno skupo, ja sam ajpede uvijek uzimao do nekih 3800 kn i to mi je bilo gro love posto sluzi kao kežual media device (safari, twitter, YT, mejlovi, netflix, hbo go, tu i tamo koja igra i tak...)
u svakom slucaju cestitke na ajpedu i uzivaj :)
Moja klinika je uzela rabljeni Galaxy note 10.1 radi crtanja. Dobar tablet.Probao sam ga i bio mi je ok, a probao sam i Tab s4 kao najbolji android tablet i iskremno razočarao se...
kao korisnik dugi niz godina ajpeda (ipad 1, ipad 4, mini 2, air 2), tablet fakat nema konkurenta, al ono nikakvog na trzistu.Ma da ovo malo što ga koristim je brutala, nema nikakvih recimo mušica kao kod androida a sa brzinom ubija.
Isprobao sam onaj Pro od 10,5" sa 120Hz ekranom, jaoo kako je to dobro ali bome i jebeno skupo, ja sam ajpede uvijek uzimao do nekih 3800 kn i to mi je bilo gro love posto sluzi kao kežual media device (safari, twitter, YT, mejlovi, netflix, hbo go, tu i tamo koja igra i tak...)
u svakom slucaju cestitke na ajpedu i uzivaj :)
Ali ne korisim ga puno jer je jako skup a čekam cover pa me recimo strah svugdi ga stavljati bez covera...onaj zvuk kad ga stavljam na stol me ubije.
Nemgu se načuditi kvaliteti ekrana, da jedan lcd ovako izgleda neshvatljivo mi je a i zvučnici su vrhunski za gledanje filmova i svega, čekan futrolu pa ču uzeti netflix.
Nego imaš kakav savjet za programe i igre da skinem
Ja sam ti htio preporucit neke aplikacije ali taman kad sam krenuo pisat sam skuzio da je meni tablet doslovno za surfanje i YouTube. Bas zbog tog nemam niti potrebu za uzimanjem novije verzije, jednostavno nemam takvu potrebu s obzirom da ga ne nosim nigdje i da koristim par aplikacija.
Uskoro će i sam shvatiti da je dao deset hiljada kuna za YouTube i Netflix player.
Ja sam ti htio preporucit neke aplikacije ali taman kad sam krenuo pisat sam skuzio da je meni tablet doslovno za surfanje i YouTube. Bas zbog tog nemam niti potrebu za uzimanjem novije verzije, jednostavno nemam takvu potrebu s obzirom da ga ne nosim nigdje i da koristim par aplikacija.Ma da san ja imao neki nebi ni ja uzima nista drugo a vec kad san isao kupovati odlucio san se necu android nego ios i ipad tu imas 3 izbora onaj najjeftiniji sa losijim ekranom i pro izvedbe odma je palo na pro a nakon drzanja u ruci i gledanja odluka je isla na novi pro 12.9.
Jeli se moglo jeftinije pa mozda i jest jeli bi isto radio onaj jeftiniji pa bi za ono sto meni triba ali jebiga
Uskoro će i sam shvatiti da je dao deset hiljada kuna za YouTube i Netflix player.Sto da ti kazen ima se moze se...i pocophone radi sve isto sto i iphone xsmax jedan je 3000kn drugi 12000kn koji se vise prodaje
Nemam ja ništa protiv, nije moj novac. Samo ističem očito.
Nemam ja ništa protiv, nije moj novac. Samo ističem očito.Je je vidim
Zato i uleti netko svako malo
Pa pravo da ga drzim u kutiji i ne palim sto to ima nekoga biti brige koliko sam ga platio i za sto cu ga koristiti
Cemu to?
Jeli sam pokrao ili zaduzio pare od nekoga?
Izgleda meni da je bolje ne pitati nista i biti u miru jer od pitanja di bi ga kupio nisan dobio niti jedan odgovor nego su sve odgovori tipa....ma bolje da stanem.
Nista kad dode placa napisati cu pa mi morete sastaviti plan sto da kupim za misec dana sad skuzim da i kupujem zeva papir za guzicu a violeta je duplo jaftinija a radi isti posao...