Moja lista:
Deathtrap Dungeon
Nightmare Creatures
Future Cop LAPD
Akuji the Heartless
Gex 3
Soul Reaver
Colony Wars 1,2,3
Dead or Alive
Duke Nukem Time to Kill
G-Police 1 i 2
Playstation Classic
Baš me zanima lista preostalih 15 igara. Ako među njima bude CTR, onda ću morati uzeti PS Classic.
Ja ga uzimam, kakve god igre bile. Tj, već sam ga naručio <3 <3 <3
mislim da i sami kuže da je ovih gornjih 6 sve šta valja iz ponude, nisu ih bez razloga istaknuli.
Syphon Filter... <3
Fale jos Suikoden 2, Silent Hill, Castlevania SOTN, ISS, Gran Turismo 2, THPS 2, Tomba, MoH, Kula World..
Playstation bez Crash-a je kao Nintendo bez Maria.
Ma to se ionako neće igrati nego koristiti kao modni detalj a MGS je sam vrijedan kupnje, pogotovo jer ga nema unas na storetu.
Prva Persona, a? Jebote. Tko se tome nadao?
Simpatično bi bilo imati ovu konzolicu, ali simpatično je bilo i moje impulzivno nabavljanje SNES Classica, igranje Zelde: AlttP pola sata, pa onda spremanje konzole vjerojatno zauvijek (uopće ne znam ni gdje sam je stavio).
Kužim to božićno razdoblje i pozivanje svih najmilijih da se razbacaju po podu dok ja razvaljujem Vulcan Ravena na legendarnom joysticku bez analoga.
Nostalgični impulsi, Playstation brend, lampice na borovima...
Iskreno razočaran nedostatkom određenih naslova, kao i nekima koji su stavljeni na listu.Najveći problem koji ja imam kod ove stvari je što je netko odredio da je 20 igara dovoljno da pokrije vjerojatno i najbolju konzolu ikad napravljenu. Strahota. Povraća mi se kad gledam ovu listu. Ne jer je loša, nego što tu fali minimum 30 igara, i nisam nerazuman. Kužim šemu, kome je namijenjeno i sve to. Siguran sam da će se prodavati blesavo, ali ne mogu se pomiriti sa ovim kriterijem kod odabira igara. Ja bez problema stavim 50 igara koje ne zahtijevaju Dual Shock. I doći će Dormin i reći će da mi fali još nekih dvadesetak koje moramo imati. Čista blasfemija. Dvadeset komada. Svašta.
Iskreno, lista je nelegitimna u startu bez Jackie Chan: Stuntmaster. Nemojmo se lagati.
Da, mozemo do sutra nabrajat...
Dosta remakeova, remastera PS1 igara izlazi u zadnje vrime pa je i to utjecalo na listu...
Gran Turismo smo mogli u startu prekrizit...previse posla oko licenci koje su istekle... ocito im se ne isplati.
Da idem samo vadit najbolje hitove, bez problema bi ih 50 izvukao, a kamoli samo vrlo dobre igre od kojih je nekolicina završila na listi. Tad bi broj valjda skočio na 150. Ali onda ovo sve nema smisla jelte.
Mislim, moglo se i očekivati da će igre biti mixed bag, a vjerojatno nije ni moguće samo tako neke igre ubaciti (licence, tko je vlasnik IP-a i ostale zavrzlame), tako da ajde... Za nostalgičare, kolekcionare i one koji bi voljeli isprobati neke od igara na jednom mjestu je taman. Ja sam se osobno ohladio od ideje da nabavim pošto ionako pol tih igara imam na disku oriđiđi za sivonju (debelog i čipiranog hehe, koji još radi iako laser lagano tu i tamo zna štekat). Prije bi si nabavio PSone - po mogućnosti u što boljem stanju.
Ja sam blago šokiran šta će netko ekšli odigrati Revelations Personu na ovome kad možeš skinut PSP verziju na mobitelu.
Naravno, to je identično iskustvo. Sjedenje na tepihu ispred malog tevea je uvijek bolje iskustvo.
Ja sam blago šokiran šta će netko ekšli odigrati Revelations Personu na ovome kad možeš skinut PSP verziju na mobitelu.https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=wKiIroiCvZ0
https://www.youtube.com/watch?v=oxE0RIdxf3Y
zajebali su
https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-playstation-classic-emulation-first-look
Brojači piksela u naletu.
Moram priznati da je mega sexy uživo, plastika je solidna kao i veliki brat te ne djeluje plastično ni krhko. Sve u svemu, vrlo sexy konzolica.
Kupio si?
Kupio si?Prednaručio prvi dan. Mislim, kakvo je to pitanje xD