Prva Persona, a? Jebote. Tko se tome nadao?
Simpatično bi bilo imati ovu konzolicu, ali simpatično je bilo i moje impulzivno nabavljanje SNES Classica, igranje Zelde: AlttP pola sata, pa onda spremanje konzole vjerojatno zauvijek (uopće ne znam ni gdje sam je stavio).
Kužim to božićno razdoblje i pozivanje svih najmilijih da se razbacaju po podu dok ja razvaljujem Vulcan Ravena na legendarnom joysticku bez analoga.
Nostalgični impulsi, Playstation brend, lampice na borovima...
Iskreno razočaran nedostatkom određenih naslova, kao i nekima koji su stavljeni na listu.

Najveći problem koji ja imam kod ove stvari je što je netko odredio da je 20 igara dovoljno da pokrije vjerojatno i najbolju konzolu ikad napravljenu. Strahota. Povraća mi se kad gledam ovu listu. Ne jer je loša, nego što tu fali minimum 30 igara, i nisam nerazuman. Kužim šemu, kome je namijenjeno i sve to. Siguran sam da će se prodavati blesavo, ali ne mogu se pomiriti sa ovim kriterijem kod odabira igara. Ja bez problema stavim 50 igara koje ne zahtijevaju Dual Shock. I doći će Dormin i reći će da mi fali još nekih dvadesetak koje
moramo imati. Čista blasfemija. Dvadeset komada. Svašta.
Iskreno, lista je nelegitimna u startu bez Jackie Chan: Stuntmaster. Nemojmo se lagati.